Οικογενειακή τραγωδία σε τροχαίο στα Χανιά: Νεκρές μάνα και κόρη

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης (23/07) στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος του Καλαμιού στα Χανιά, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της ακαριαία σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση. Πρόκειται για μία 60χρονη γυναίκα, που επέβαινε στο ένα όχημα μαζί με την 29χρονη κόρη της και τον 65χρονο σύζυγό της. Χαροπαλεύει ο 65χρονος πατέρας…

Από την σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, η οποία έλαβε χώρα κάτω

από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά ο σύζυγος και η κόρη της 60χρονης, ενώ στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, αφού χρειάστηκε απεγκλωβισμός από τα αυτοκίνητα που συνεθλίβησαν.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στο περιστατικό βρέθηκε και αρμόδιο κλιμάκιο της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας (η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα) και έπειτα την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/07) κατέληξε και η 29χρονη, η οποία νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, λίγες ώρες μετά τον ακαριαίο θάνατο της μητέρας της. Η 29χρονη ήταν πολυτραυματίας και με την άφιξή της στο Νοσοκομείο Χανίων, εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο ώστε να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων για τους ορθοπεδικούς τραυματισμούς που έχει υποστεί, κυρίως στα άκρα, όμως δεν ήταν δυνατό να παραμείνει στη ζωή.

Η κατάσταση του πατέρα

Ο 65χρονος άνδρας φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέρασε από την ανάνηψη και αργότερα του έγινε και αξονική τομογραφία.

Δυστυχώς η μέρα κατέγραψε μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία, την ώρα που ο φόρος αίματος στην άσφαλτο των Χανίων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Πηγή, φωτογραφίες: zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα