Οι Γκάλαξι ανακοίνωσαν Ιμπραΐμοβιτς με ένα… λιοντάρι (video)

Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καλωσόρισαν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι με μια μακροσκελή ανακοίνωση αλλά και ένα βίντεο στο twitter όπου πρωταγωνιστεί ένα λιοντάρι.

Ο σουηδός επιθετικός εντάχθηκε στο δυναμικό των πεντάκις πρωταθλητών του MLS μετά από μία σπουδαία καριέρα σε διεθνές (περισσότερα από 450 γκολ στην Εθνική και στις ομάδες που αγωνίστηκε) και σε επίπεδο συλλόγων (Άγιαξ, Γιουβέντους,

Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

#zLAtan pic.twitter.com/S73CpaNMaP

— LA Galaxy (@LAGalaxy) 23 Μαρτίου 2018

«Το να έρθω στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ενταχθώ στην πιο επιτυχημένη ομάδα του MLS για μένα είναι μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου» τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του και συνέχισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε ένα σύλλογο με νοοτροπία νικητή, που εκπροσωπεί με τεράστια επιτυχία το Λος Άντζελες για περισσότερα από 20 χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα που βοήθησαν να έρθω στους ΛΑ Γκάλαξι. Ανυπομονώ να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου, να παίξω στο StubHup Center μπροστά στους οπαδούς μας και να βοηθήσω την ομάδα να είναι όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα