Οι εγκυμοσύνες της ελληνικής σόουμπιζ το 2017

Ο «πελαργός» ήρθε για αρκετές κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ το 2017.

Μανούλα θα γίνει η Αθηνά Οικονομάκου και «πλέει» σε «πελάγη» ευτυχίας. Ήθελε από μικρή να αποκτήσει παιδί και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος ανυπομονούν να κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους.

Το τρίτο της παιδί περιμένει η Μαριέττα Χρουσαλά που μετράει αντίστροφα για τον τοκετό. Αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα γίνει μανούλα για τρίτη φορά.

Την

ομορφότερη περίοδο για τη ζωή μιας γυναίκας διανύει και η Δούκισσα Νομικού που μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.

Μπαμπάς θα γίνει και ο Ησαΐας Ματιάμπα καθώς η σύντροφός του, Βασιλική διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της.

Μαμά για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει και η Βίκυ Καγιά και η χαρά της δεν περιγράφεται.

Η Αθηναϊς Νέγκα στον 8 μήνα της εγκυμοσύνης της χωρίς να το πάρει είδηση κανείς το ανακοίνωσε στα social media.

Τα κιλά που πήρε είναι λίγα και κανείς δεν το είχε καταλάβει. Μανούλα και η Ελεονώρα Μελέτη που στο πρόσωπο του Θοδωρή Μαροσούλη βρήκε τον άντρα που της ξύπνησε το μητρικό φίλτρο.

Τους πρώτους μήνες του 2018 θα γεννήσει η Μαρίνα Ασλάνογλου που με τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα ανακοίνωσε μέσω instagram την εγκυμοσύνη της η Κατερίνα Τσάβαλου που παντρεύτηκε τον Δημήτρη Στεργίου λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και ήδη έμαθαν το φύλο του μωρού που είναι αγοράκι. Ο παλαίμαχος μπασετμπολίστας έχει μια κόρη από τον γάμο του με την Άννα Δρούζα.

Ο Σταύρος Σβήγκος αποκάλυψε on air ότι η σύντροφός του περιμένει παιδί αφήνοντας άφωνη τη Φαίη Σκορδά που τον είχε καλεσμένο στο «Πρωινό».

Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά μια ακόμα εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στη σόουμπιζ.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα