Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για την κατάσταση υγείας του Κώστα Βουτσά: Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την κατάσταση υγείας του Κώστα Βουτσά που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα από την Παρασκευή.

Ο γνωστός ηθοποιός ζει δύσκολες στιγμές αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Η σύζυγος του ηθοποιού μίλησε στο «Πρωινό» αποκαλύπτοντας την κατάσταση υγείας του Κώστα Βουτσά.

«Ο Κώστας δίνει μια μάχη, είναι διασωληνωμένος από τα ξημερώματα του Σαββάτου, εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή. Είναι αναπνευστικό το πρόβλημα. Η κατάστασή του είναι σταθερή.

Θα αποφύγω να πω ιατρικούς όρους γιατί ίσως πω κάτι λάθος

και δεν θα το ήθελα. Είναι στην εντατική με επικεφαλής τον Ηρακλή Τσαγκάρη και μια εξαιρετική ομάδα ιατρών, νιώθω ότι είναι ασφαλής και γίνονται όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε να τον έχουμε πάλι κοντά μας δυνατό και γελαστό.

Ο λόγος που μαζεύω τα κουράγια μου και βγαίνω να μιλήσω είναι για να σταματήσουν οι φήμες για τα χειρότερα. Είναι μια μάχη που θα κρατήσει αρκετές μέρες. Οι γιατροί λένε πως είναι ένας οργανισμός μικρότερος από την ηλικία του και αυτό είναι κάτι από το οποίο κρατιόμαστε. Ο κόσμος να στείλει την αγάπη του γιατί η αγάπη γιατρεύει και να είναι όλοι αισιόδοξοι γιατί ο Κώστας είναι μαχητής και θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη».

Πηγή: Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για την κατάσταση υγείας του Κώστα Βουτσά: Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα