Οι διαθέσεις της ΝΔ στην ΕΡΤ φάνηκαν μέσω Σαλμά: Δεν σας επιτρέπω να με κρίνετε (video)

Όμορφες στιγμές αγνού αυταρχισμού εκτυλίχθηκαν σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Μάριο Σαλμά

Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να αναδιατάξει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με την αρχή να έχει ήδη γίνει όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε υπό την εποπτεία του (και) την ΕΡΤ.

Και

το πρώτο δημόσιο δείγμα γραφής το έδωσε το «γαλάζιο» στέλεχος, με παρουσία του στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια», ουσιαστικά απαγορεύοντας σε δημοσιογράφους και πολιτικούς του αντιπάλους να του θέτουν ερωτήσεις. 

Όταν λοιπόν έκανε λόγο για κακές εκπομπές της ΕΡΤ και οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι πήγαν να τον ρωτήσουν σχετικά, ο Σαλμάς απλά ξεστόμισε: Δεν θέλω καμία διακοπή. Δεν επιτρέπω να κάνετε κρίση στην κρίση μου.

«Αυτό που ζούμε είναι η ΕΡΤ που δεν θέλουμε» είπε ακόμα, προσθέτοντας «είναι η ΕΡΤ που δεν θέλουμε» και απειλώντας ότι θα αποχωρήσει.

Όταν δε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Τριανταφυλλίδης από το πλατό στη Θεσσαλονίκη ρώτησε «μπορώ να ρωτήσω κάτι τον κύριο Σαλμά;», ο τελευταίος ρητά και «όχι, δεν σας διέκοψα. Δεν σας επιτρέπω να με ρωτήσετε».

Όταν βέβαια ο λόγος δόθηκε στον κ. Τριανταφυλλίδη, ο κ. Σαλμάς ήταν περισσότερο από πρόθυμος να τον διακόψει. 

Τα υπόλοιπα στο παρακάτω βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα