Σε κίνδυνο η υγεία της Μέρκελ; Εθεάθη να τρέμει για τρίτη φορά (video)

Σοβαρές ανησυχίες έχουν δημιουργηθεί για την υγεία της καγκελαρίου Μέρκελ, καθώς το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου εθεάθη για τρίτη φορά σε διάστημα εβδομάδων να τρέμει σε δημόσια εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά το περιστατικό έγινε κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας Αντι Ρίνε που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Βερολίνο, σύμφωνα με πλάνα του Reuters.

German Chancellor Angela Merkel

seen shaking at a public event for the third time in less than a month. https://t.co/m1VjxkLGTE pic.twitter.com/KiofXVi3Us

ABC News (@ABC) 10 Ιουλίου 2019

Υπενθυμίζεται πως η Αγγελα Μέρκελ εθεάθη να τρέμει κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στις 18 Ιουνίου και κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ στις 27 Ιουνίου, προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

#Angela #Merkel just can’t stop shaking, she was seen shaking for 3rd time while receiving Finnish Prime Minister #Antti Rinne in Berlin. Maybe she should include a bottle of water in her diplomatic protocol next time. pic.twitter.com/NvO8g5ESXD

— Rekar Aziz (@Rekarricci) 10 Ιουλίου 2019

«Η Καγκελάριος είναι καλά και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της», δήλωσε αργότερα αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το νέο επεισόδιο τρόμου της ‘Αγγελα Μέρκελ.

«Η Καγκελάριος είναι καλά, πραγματοποίησε κανονικά την συνάντησή της με τον φινλανδό Πρωθυπουργό και σε λίγο θα παραχωρήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου», δήλωσε επανειλημμένα η κυρία Ντέμερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα