Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 15/03

Καλημέρα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ευκολίες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα, τις οποίες τώρα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Μην υπερβάλλεις με όσα σου λένε κάποιοι, αλλά προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια πράγματα στη σχέση σας που νιώθεις ότι σας απομακρύνουν. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε

να συνεργαστείς και να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ αυξημένος. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ταύρος
Κάποιο άτομο κύρους θα σου προσφέρει δυνατότητες και πολλές ευκαιρίες, αγαπητέ Ταύρε, που θα σε ωφελήσουν πολύ. Ασχολήσου μεθοδικά με την προετοιμασία, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια σε ηθικό αλλά και υλικό επίπεδο. Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να έρθεις πιο κοντά του. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Δίδυμοι
Το διάστημα που πέρασε σού προσέφερε, αγαπητέ Δίδυμε, μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό δύσκολων καταστάσεων, τις οποίες τώρα θα κληθείς να αξιοποιήσεις. Πλέον, έχοντας περισσότερη αυτογνωσία και ακόμη περισσότερο θάρρος, θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς και να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο. Στα αισθηματικά σου, σε κάποιες συζητήσεις που θα ανοίξει το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, ώστε να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα. Στα επαγγελματικά σου σήμερα προβλέπεται αρκετός φόρτος εργασίας και η πίεση θα σε εκνευρίσει αρκετά. Κάνε κουράγιο και θα δεις ότι με σταθερά βήματα θα καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις σουτ είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία.

Καρκίνος
Οι άσχημες στιγμές που πέρασες σού προσέφεραν, αγαπητέ Καρκίνε, μεγάλη γνώση σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να χειρίζεσαι τα πράγματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσεις αυτή την εμπειρία και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, ανοίγοντας τον δρόμο που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Αισθηματικά, σήμερα θα δεις το ταίρι σου με ένα πιο ερωτικό μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων
Η ιστορία σού απέδειξε, αγαπητέ Λέων, πως ο χρόνος διορθώνει ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η ικανότητά σου να διατηρείς την αισιοδοξία σου, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου, είναι το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας. Ο δρόμος που ακολουθείς θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και στον θρίαμβο. Μην υπερβάλλεις όταν προκύπτουν μικρά εμπόδια. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα πιο θετικά. Σήμερα θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έντονο εκνευρισμό εξ αιτίας κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων που ακόμη δεν τελειώνουν. Στα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δώσεις άλλες αναβολές. Θέματα γραφειοκρατίας και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

Παρθένος
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από λάθη του παρελθόντος θα βελτιώσει αρκετά την καθημερινότητα του ζωδίου σου, ενώ θα αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα μια προοπτική συνολικής βελτίωσης των πραγμάτων. Συζητήσεις σε φιλικό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς την ασφάλεια και τη συναισθηματική στήριξη που σου είναι απαραίτητη.Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να βελτιωθούν. Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς περισσότερο για αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και αναζητάς άλλες πηγές εσόδων, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

Ζυγός
Κάποιο φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται ότι δεν είχε τις ίδιες προθέσεις με σένα, αγαπητέ Ζυγέ, γεγονός που σε απασχολεί πολύ τώρα. Ο τρόπος που θα κινηθείς, έχοντας πλέον μάθει πράγματα που δεν γνώριζες τόσον καιρό, είναι προσωπική σου υπόθεση και καλό θα είναι να μην βιαστείς να τον μοιραστείς με κανέναν. Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι συμφέρουσες για σένα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Ο δρόμος της επιτυχίας αποδεικνύεται δυσκολότερος από όσο περίμενες τελικά, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην αναλωθείς σε υπερβολικές προσπάθειες για κοινωνική αναγνώριση, αμελώντας την ουσία. Συγκεντρώσου σε όσα έχεις αποφασίσει και άσε τους εντυπωσιασμούς για αργότερα. Οι καταστάσεις εξελίσσονται. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την αρνητική οπτική με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Ταύρο σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Στα επαγγελματικά σου σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν μόνο σε έξοδα.

Τοξότης
Νέες ξαφνικές προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου και θα νιώσεις ανακούφιση με τις εξελίξεις. Η δικαίωση δεν θα αργήσει και θα είναι καθοριστικής σημασίας για όλη τη μετέπειτα πορεία σου. Χαλάρωσε και άσε τις καταστάσεις να οδηγηθούν στην ολοκλήρωσή τους, με τον τρόπο που ορίζουν τα άστρα. Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, τις αναβάλλεις συνεχώς. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά σου σήμερα πρόσεξε σε ό,τι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως
Πολύ σύντομα θα δεις τις εξελίξεις να ολοκληρώνονται και τα ζητήματα που σε απασχολούν να βρίσκουν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δρομολογήσεις πράγματα που απέφευγες τόσον καιρό, καθώς οι πλανήτες βοηθούν και ενισχύουν τον δυναμισμό του ζωδίου σου στην αντιμετώπιση των καταστάσεων. Στα αισθηματικά σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρ’ όλο που θα έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

Υδροχόος
Κάθε μέρα που περνάει η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται, αγαπητέ Υδροχόε, και οι υποθέσεις σου σταδιακά δρομολογούνται. Μην αφήσεις ξένες παρεμβάσεις να σε βγάλουν από τον δρόμο σου. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει σωστά και θα δεχτείς βοήθεια από τα κατάλληλα άτομα. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο τρόπο. Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου. Άλλωστε όποτε το κάνεις αυτό είναι σίγουρο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου. Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να δεχτείς. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Ιχθείς
Η οικογένεια δείχνει να σέβεται τις επιλογές σου, αγαπητέ Ιχθύ, κάποιος όμως προσπαθεί να το χαλάσει αυτό, δημιουργώντας πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους και δείξε πως η καλοσύνη και η ευγένεια έχουν τα όριά τους. Δεν χρειάζεται να ανεχτείς κανέναν που δεν τα σέβεται. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Πηγή:oroskopos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα