Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 26/9

Η Τετάρτη μας κρατά σε πλήρη ετοιμότητα και δε μας αφήνει να χαλαρώσουμε. Μας καλεί να πάρουμε πρωτοβουλίες, να κινητοποιηθούμε, να δράσουμε, να μην παραμείνουμε αδρανείς, να βγούμε στην επίθεση. Με τον χρόνο να τρέχει γρήγορα, εμείς δεν πρέπει να μείνουμε πίσω, αλλά να αποκτήσουμε ταχύτατα αντανακλαστικά και να ανταποκριθούμε, χωρίς φόβο και δισταγμό στις προκλήσεις της ζωής.Μας προτρέπει να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε, να εκφράσουμε με θάρρος ό,τι νιώθουμε, να μη μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, αρκεί να είμαστε ο πραγματικός εαυτός μας.Μας δίνει πάθος και ένταση, αλλά και μεγάλη παρόρμηση, κυρίως στα ερωτικά, αφού δε θα εφαρμόσουμε στρατηγικές και κόλπα, αντίθετα θα διεκδικήσουμε και θα πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τα μάτια που αγαπάμε.Επαγγελματικά ωστόσο το θυμικό μας κυριαρχεί και όπως είναι κατανοητό μάλλον η κρίση μας θα είναι βιαστική ή θα προβούμε σε αψυχολόγητες ενέργειες γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή.

Κριός

Θα πρωταγωνιστήσετε, αφού η έντονη ενέργειά σας αλλά και η διάθεσή σας να πάρετε πρωτοβουλίες για να λύσετε ή να τρέξετε περισσότερο προσωπικά σας θέματα θα σας φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής. Από την άλλη, η σεξουαλικότητά σας έχει χτυπήσει κόκκινο και όπως όλα δείχνουν, είτε είστε σε σχέση είτε μόνοι, θα περάσετε μια συναρπαστική μέρα. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σας. Όμως προσέξετε λίγο τον παρορμητισμό σας που μεν, αν είστε μόνοι, σας δίνει θάρρος να διεκδικήσετε το πρόσωπο που θέλετε, αλλά συχνά λειτουργείτε αψυχολόγητα.

Ταύρος

Θα είστε αφοσιωμένοι στη δουλειά σας και στο να λύσετε διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν. Δεν αποκλείεται κιόλας να τα «τσουγκρίσετε» με έναν συνάδελφό σας που θα σας πιέζει να συντομεύετε ή θα έχει μια αυταρχική συμπεριφορά απέναντί σας. Η έντονη ενέργειά σας δε θα σας αφήσει να χαλαρώσετε, οπότε αργότερα θα ασχοληθείτε με τα του σπιτιού σας, ίσως και κάποιες εργασίες που είχατε αναβάλλει κι ενδεχομένως αυτός να είναι και ο καλύτερος τρόπος για να εκτονωθείτε και να μην κάνετε και διάφορες αρνητικές σκέψεις.

Δίδυμοι

Θα είστε αρκετά δραστήριοι και ενεργητικοί και δε θα βαρεθείτε στιγμή. Μάλιστα, ενδεχομένως να δεχτείτε μια πρόταση για έξοδο από φίλους σας ή να συμμετέχετε σε μια ομάδα, όπου θα ανταλλάξετε απόψεις και θα υπερασπίσετε τη γνώμη σας με σθένος. Από τη στιγμή που βρίσκεστε σε μια περίοδο που ελκύετε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, δεν αποκλείεται κι ένα φλερτ με πρόσωπο, με το οποίο είχατε μια απλή κοινωνική επαφή ή μια καινούργια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Ίσως, δε, εξελιχθεί πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύατε.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σας είναι πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων σας, ενδεχομένως, μάλιστα, να έχετε μια υπερένταση και να βγάλετε εξ αιτίας της εκνευρισμό ή να ξεσπάσετε σε μια άδικη κατά τη γνώμη σας συμπεριφορά ενός ανωτέρου σας. Από την άλλη όμως, είναι πιθανό να κάνετε ένα σωρό πράγματα σε πολύ σύντομο χρόνο και μεν να κουραστείτε, αλλά να ξενοιάσετε κιόλας. Ερωτικά, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε το επίμονο φλερτ ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιου που κατέχει μια εξέχουσα θέση. Αν σας ελκύει, θα ανταποκριθείτε άμεσα.

Λέων

Το έντονο ταμπεραμέντο σας δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο κι όπου κι αν βρεθείτε, θα συγκεντρώσετε την προσοχή και θα ακούσετε θετικά σχόλια για την εμφάνιση ή το στιλ σας, ενώ μπορεί να επικοινωνήσετε μια ιδέα σας και να βρείτε θετικούς αποδέκτες. Ίσως βγείτε το βράδυ για καφέ, ποτό ή για ψώνια ή συναντηθείτε με συγγενικά σας πρόσωπα που είχατε καιρό να τα δείτε. Κι ερωτικά όμως πιθανό να έχετε μια όμορφη εμπειρία που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μια επικοινωνία.

Παρθένος

Θα σας πιάσει μια έντονη τάση ανεξαρτητοποίησης και το μόνο που θα σας νοιάζει είναι να περάσετε καλά, χωρίς να υπολογίζετε το αύριο. Αυτό ισχύει τόσο για τα οικονομικά σας που μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για αγορές ή οτιδήποτε θέλατε καιρό αλλά διστάζατε, όσο και για τα ερωτικά σας που ίσως ενθαρρύνετε ένα φλερτ και ξεφύγετε λίγο από τα όριά σας. Μια πρόταση συνεργασίας που θα σας γίνει φαίνεται πολλά υποσχόμενη για το επαγγελματικό σας μέλλον, οπότε καλό είναι να λειτουργήσετε άμεσα και να μην το πολυσκεφτείτε.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να βγάλετε μια εγωιστική συμπεριφορά προς το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη σας ίσως γιατί θα νιώσετε ότι έχετε κάνει αρκετές υποχωρήσεις και τελικά δεν εκτιμήθηκαν ή η κατάσταση μεταξύ σας δεν άλλαξε. Γι’ αυτό θα βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, χωρίς να σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι αντιδράσεις του. Αν είστε μόνοι είστε πόλος έλξης του αντίθετου φύλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τραβάτε πάνω σας διαφόρων ειδών άτομα, οπότε είναι θέμα χρόνο να βρείτε κάποιο που θα σας συγκινήσει.

Σκορπιός

Οι ρυθμοί στη δουλειά σας θα είναι έντονοι και ενδεχομένως να αναγκαστείτε να εργαστείτε παραπάνω προκειμένου να τελειώσετε όλα όσα έχετε αναλάβει. Δεν αποκλείεται κιόλας να στρεσαριστείτε αρκετά και να φτάσετε στα όρια των αντοχών σας. Γι’ αυτό, το βράδυ θα νιώθετε εξαντλημένοι και παρότι πρέπει να κάνετε διάφορα, δε θα έχετε δυνάμεις. Αυτή μάλλον θα είναι η αιτία για τα παράπονα του ανθρώπου σας που είχε άλλα σχέδια. Αν είστε μόνοι, ίσως σας γίνει μια προσέγγιση από κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σας.

Τοξότης

Έχετε ζωντάνια και ενθουσιασμό και θα απολαύσετε τη μέρα σας, κυρίως όμως το βράδυ, αν βγείτε, αφού θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Αλλά και σε σχέση να είστε, μέσα δε θα μείνετε, ενώ τα συναισθήματα για το ταίρι σας θα φουντώσουν. Από την άλλη, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο να σας φέρει σε επαφή με κάποιο άλλο που θα μοιράζεστε πολλά κοινά. Δεν αποκλείεται, δε, να πέσει στο τραπέζι και μια πρόταση συνεργασίας, που όμως θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε σύντομα.

Αιγόκερως

Θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας το σπίτι σας και οι ανάγκες του, ενώ δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει ιδιαίτερα και ένα ζήτημα σχετικό με ένα ακίνητο είτε γιατί το διεκδικείτε είτε γιατί εμπλέκεται και η οικογένειά σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποια οικεία σας άτομα, όμως ενδέχεται να κοντραριστείτε μαζί τους αφού θα αντιδράσουν στις προτάσεις σας. Ερωτικά, πάντως, δεν αποκλείεται να δώσετε λίγο περισσότερο θάρρος σε ένα πρόσωπο που θα σας φλερτάρει, αν σας αρέσει και μάλιστα να γίνει κάπως πιο ριψοκίνδυνο το παιχνίδι σας.

Υδροχόος

Θα κινηθείτε με μεγάλη άνεση σε οποιοδήποτε χώρο, θα συναναστραφείτε με κόσμο, θα συζητήσετε, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και παρά το προκλητικό σας στιλ θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μια αψιμαχία με ένα πρόσωπο του συγγενικού σας κύκλου είναι, επίσης, πιθανή, όμως θα τα ξαναβρείτε μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις. Πάντως η γοητεία που θα ασκείτε θα σας φέρνει πολύ κοντά και σε ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, η σταθερότητα και η διάρκεια είναι δύσκολα αυτή την εποχή οπότε φροντίστε απλά να περάσετε καλά.

Ιχθείς

Θα είστε ιδιαίτερα κινητικοί, πιθανόν να βγείτε, για να αλλάξετε παραστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σας «φύγουν» και χρήματα χωρίς να το καταλάβετε, αλλά αν περάσετε καλά, δε θα σας νοιάξει και πολύ. Από την άλλη, ο αισθησιασμός σας θα είναι έντονος, θα ασκείτε έλξη και ύστερα από αρκετές πιέσεις ίσως ενδώσετε και σε ένα φλερτ. Αν είστε σε σχέση, όμως, ίσως το ταίρι σας κάνει μια σκηνή ζηλοτυπίας. Επαγγελματικά, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, όσον αφορά σε μια συμφωνία ή πρόταση, ακόμα κι αν οι πιέσεις λόγω χρόνου είναι ασφυκτικές.

Πηγή: Astrologos.gr

Keywords