Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 13/03

Καλημέρα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Ένας ακόμα πλανήτης έρχεται στο ζώδιό σας για να σας δείξει ότι μπορείτε να σκέφτεστε και λογικά αλλά και γρήγορα! Ερωτικά είναι μία ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα και βέβαια να δίνετε και το δικό σας τρόπο στο να ζητάτε και κάτι παραπάνω από ότι οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν… Επαγγελματικά, θέλετε περισσότερη αναγνώριση και είστε σε σωστό δρόμο!

Ταύρος
Καταλαβαίνετε

την ανάγκη να είστε πιο κτητικοί και αυτή τη φορά με περισσότερο έμφαση σε αυτά που θέλετε να εκφράσετε, με μία κάποια απόσταση ωστόσο μιας και δεν θέλετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας… Ερωτικά, είστε τόσο επιλεκτικοί όσο και να δέχεστε τα μηνύματα χωρίς να τα αποκαλύπτετε τις πηγές σας… Επαγγελματικά, είστε σε φάση που διεκδικείτε αυτά που νομίζετε ότι σας αξίζουν!

Δίδυμοι
Γίνεστε όλο και πιο κοινωνικοί και αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και βέβαια να κάνετε αποτελεσματικές συζητήσεις σχετικά με τις προθέσεις σας! Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι θέλετε να δημιουργήσετε μεγάλες προσδοκίες και να θυμίσετε ότι είστε και πολύ ερωτικοί και μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα…. Επαγγελματικά, έχει έρθει η ώρα για δημιουργικές λύσεις!

Καρκίνος
Μία μέρα με αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και εποικοδομητικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας! Ευτυχώς που ξεχωρίζετε τα σημαντικά από τα μη και ξέρετε να δίνετε έμφαση στα σημαντικά πλέον και να μη χάνετε την ουσία. Ερωτικά έχετε την ευκαιρία να είστε πολύ καλοί όταν θέλετε και κυρίως όταν καταλαβαίνετε ότι οι άλλοι προσπαθούν… Επαγγελματικά, μην αναλώνεστε σε φιλοσοφίες αλλά περάστε στη δράση!

Λέων
Άλλη μία πλανητική βοήθεια για εσάς είναι η μετακίνηση του Ερμή στον Κριό γιατί σας δείχνει πιο εύκολα που να ψάξετε και κυρίως πώς να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας σωστά. Ερωτικά, αυτό που σας αγχώνει είναι ότι υπάρχουν μεταβλητές συμπεριφορές που σας γεμίζουν με ανασφάλεια και έτσι και εσείς δεν μπορείτε να δώσετε αυτό που θέλετε… Επαγγελματικά, αποκτάτε πιο συγκεκριμένη άποψη για τα οικονομικά σας!

Παρθένος
Ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και βέβαια να βρείτε και σπουδαίες και ουσιαστικές λύσεις για ένα θέμα ρύθμισης που θα σας ελαφρώσει στην αποπληρωμή του. Ερωτικά ξέρετε να λέτε αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν, αλλά προς το παρόν θέλετε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας… Επαγγελματικά, μην είστε απόλυτοι σε αυτά που ξέρετε ότι μπορούν να έχουν πολλαπλή ανάγνωση!

Ζυγός
Είστε σήμερα πολύ συναισθηματικοί και βέβαια δίνετε και βέβαια θα καταλάβετε ότι αν κάτι σας λείπει είναι μία ευκαιρία να ζητήσετε διευκρινίσεις…. Αυτή τη φορά δε θέλει κόπο, θέλει απλώς τρόπο για να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε… Ερωτικά έχετε σκαμπανεβάσματα αλλά το βρίσκετε διασκεδαστικό όταν εσείς το προκαλείτε… Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε για λάθος πράγματα!

Σκορπιός

Τοξότης
Ευκαιρία να ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο στα ερωτικά σας και φυσικά να βάλετε και συγκεκριμένους στόχους που θα δείτε πως αποδίδουν ανάλογα με την ανταπόκριση και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι άλλοι για εσάς. Ερωτικά λοιπόν έχετε περισσότερη ευφράδεια λόγου και αυτό σας βοηθάει να φτάνετε στους στόχους σας… Επαγγελματικά, ξέρετε να δίνετε σωστή κατεύθυνση αλλά δεχτείτε και τις συμβουλές των άλλων!

Αιγόκερως
Όλο και περισσότερο ασχολείστε με τα οικογενειακά θέματα και αυτή τη φορά ξεκαθαρίζετε και τη θέση σας… Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να λέτε μέχρι που είστε διατεθειμένοι να φτάσετε και με ποιο τίμημα. Ερωτικά, αυτό που ξέρετε να κάνετε σωστά είναι να λέτε αυτά που δε σας αρέσουν και μάλιστα να μην μπαίνετε καν σε διαπραγμάτευση… Επαγγελματικά, ξέρετε ότι μία ευκαιρία πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα!

Υδροχόος
Μία μέρα που η λογική σας τρέχει και βέβαια σε συνδυασμό με αυτά που ξέρετε και πως μπορείτε να τα αναλύσετε μπορείτε να κάνετε ακόμα και τις εξελίξεις να έρθουν πιο γρήγορα από όσο θα περίμεναν οι ανταγωνιστές σας, ακόμα και να τους αιφνιδιάσετε… Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι να καθησυχάζετε τους άλλους όμως το κάνετε τόσο πρόχειρα όσο και να έχει προσωρινά αποτελέσματα…. Επαγγελματικά, κινείστε σε ρυθμούς αργούς γιατί κάτι θέλετε να ξεκαθαρίσετε στο οικονομικό σκέλος!

Ιχθείς
Σας φεύγει και ο Ερμής σήμερα και σας δείχνει ότι οι πρωτοβουλίες που παίρνετε πρέπει να στηρίζονται σε μία βάση… Ερωτικά, δε θέλετε να ξέρουν οι άλλοι τι σκέφτεστε για αυτούς γιατί προτιμάτε να γνωρίζετε το αντίθετο, τι σκέφτονται δηλαδή οι άλλοι για εσάς και μετά να προχωράτε… Επαγγελματικά, να είστε ευχαριστημένοι όταν οι άλλοι ανοίγουν τα χαρτιά τους γιατί έτσι ξέρετε και τι έχετε να αντιμετωπίσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα