Οδηγός ταξί για σέρβους τουρίστες: Μου έκρυψαν ότι μετέφερα ύποπτα κρούσματα κορονοϊού, τρελάθηκα όταν το έμαθα (video)

Παραλείψεις στην υπόθεση του ζευγαριού από τη Σερβία που μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο της Λαμίας παρότι τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα ήταν ύποπτα κρούσματα κορονοϊού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι χρησιμοποίησαν όχι ένα αλλά… δύο ταξί για να πάνε στο νοσοκομείο, με προτροπή του κέντρου υγείας Ιστιαίας. Τώρα, αποκαλύπτεται ότι η οδηγός ταξί

που κάλεσαν για τη μεταφορά τους, δεν γνώριζε ότι μετέφερε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού.

Η οδηγός ταξί από την Αρκίτσα, που μετέφερε το ζευγάρι στο νοσοκομείο Λαμίας από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας τόνισε μιλώντας στο Mega, ότι το μόνο που της είχαν πει, είναι ότι ένας διαβητικός τουρίστας πρέπει να πάει στο νοσοκομείο.

«Με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπανε ότι θα έρθει ένα ζευγάρι Σέρβων ο οποίος είναι διαβητικός αυτός ο κύριος. Και περίμενα ένα ζευγάρι που έχει διαβήτη για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις. Από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας από έναν συνάδελφο και από μία ξεναγό. Αυτοί με πήραν τηλέφωνο, αυτό είναι καταγεγραμμένο στο κινητό μου, όλα μέσα», είπε η οδηγός και συμπλήρωσε ότι στο νοσοκομείο της Λαμίας έμαθε ότι πρόκειται για κρούσματα κορονοϊού.

Στη συνέχεια της περιγραφής της, η οδηγός ταξί είπε: «Πηγαίνοντας στη Λαμία είπα σε μια κοπέλα που ήταν εκεί και θερμομετρούσε ότι έχω φέρει ένα ζευγάρι που είναι διαβητικοί. Και εκείνη την στιγμή, βγαίνει η κυρία αυτή που ήταν παραδίπλα μου, το κινητό της και το δείχνει από μακριά στην κοπέλα.

Και μου λέει “αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι διαβητικοί είναι για κορονοϊό”. Και κάνω έτσι και πρόλαβα και είδα τα πρώτα γράμματα, την πρώτη σειρά, εκεί που έγραφε, το μόνο που είδα ήταν κορονοϊός. Και τρελαίνομαι εκείνη την ώρα».

Η βοηθός ξεναγού είπε, από την πλευρά της, ότι «όταν στο κέντρο υγείας γιατρός άκουσε ότι είναι Σέρβος και δεν αισθάνεται καλά, κατευθείαν τους απομάκρυναν και δεν ήθελαν καν ούτε να τους εξετάσουν για τον διαβήτη, ούτε τίποτα».

Τους ζήτησαν να πάνε στη Λαμία με ταξί, γιατί το κέντρο υγείας διαθέτει ένα ασθενοφόρο μόνο και «είναι πολύτιμο».

Το ζευγάρι που βρέθηκε θετικό από τον μοριακό έλεγχο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας. Τεστ έκανε και η βοηθός ξεναγού ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι η οδηγός ταξί.

Keywords
Τυχαία Θέματα