Όχι σε νέα νεκροτομή του 21χρονου φοιτητή – Σίγουροι οι γονείς ότι πρόκειται για δολοφονία

Αρνητικός ήταν ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου στο αίτημα για τη διενέργεια νέας νεκροψίας στο πτώμα του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε περιοχή της Καλύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα ευρήματα της πρώτης νεκροψίας, ο θάνατος του άτυχου φοιτητή οφείλεται σε δυστύχημα, εκδοχή την οποία δεν αποδέχονται οι γονείς του, για αυτό και ζήτησαν νέα νεκροτομή.

Μάλιστα υπέβαλαν και μήνυση κατά

αγνώστων, ώστε η υπόθεση του νεαρού να μην μπει στο αρχείο ως δυστύχημα, ενώ θα προσκομίσουν και οι ίδιοι νέα στοιχεία στις αστυνομικές Αρχές.

Δείτε επίσης: Νεκρός βρέθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο – Πιθανότερο σενάριο η δολοφονία

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο (εικόνα)

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννης Γλύκας αναφέρει πως ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας όπως άλλωστε πιστεύουν και οι γονείς του 21χρονου. «Η οικογένεια έχει βάσιμες υποψίες και συγκεκριμένα στοιχεία ότι πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ανάκριση».

Ωστόσο, το αίτημά τους δεν βρίσκει θετική ανταπόκριση, καθώς πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου, αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου απεφάνθη να μην επαναληφθεί η νεκροψία στον 21χρονο φοιτητή.

Η σορός του άτυχου νέου έφυγε από τη Ρόδο το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε επίσης: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου στην Κάλυμνο – Οι τελευταίες στιγμές του φοιτητή (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα