Ολοκληρώθηκε η πορεία για τον Γρηγορόπουλο – Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (video)

Ομάδα συγκεντρωμένων εκτόξευσε πέτρες προς τους αστυνομικούςΟι αστυνομικοί απάντησαν με κρότους λάμψης και δακρυγόναΝέο κάλεσμα για πορεία στις 6 μ.μ.

Ολοκληρώθηκε η πορεία για τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, εν μέσω έντασης και επεισοδίων.

Δείτε επίσης: «Στο πόδι» η Αθήνα λόγω Γρηγορόπουλου και Ερντογάν – Τροποποιήσεις στα ΜΜΜ

Δείτε επίσης: Αυτή η μέρα είναι του Αλέξη – Εννέα χρόνια από τη δολοφονία του 15χρονου

Καθ΄όλη τη διάρκεια της μαθητικής ομάδας εξελίσσονταν

συγκρούσεις μεταξύ όμάδων διαδηλωτών και της αστυνομίας.

Πριν ξεκινήσει η πορεία οι πρώτες συγκρούσεις

Oι πρώτες συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και ομάδες των ΜΑΤ ξέσπασαν λίγο μετά τις 12 στα Προπύλαια, όπου και έχει γίνει το κάλεσμα για την πορεία.

Ομάδα συγκεντρωμένων εκτόξευσε πέτρες προς τους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με κρότους λάμψης και δακρυγόνα.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και κρότων λάμψης για να τους απωθήσει. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν διακόψει την κυκλοφορία στην Ακαδημίας στο ύψος της Νομική.

Ένα δεύτερο κύμα έντασης ξέσπασε κάποια ώρα αργότερα, με τους διαδηλωτές να στήνουν οδοφράγματα στους δρόμους και να βάζουν φωτιά σε κάδους.

Ορισμένοι από τους κουκουλοφόρους κρατούν καδρόνια και πετούν βόμβες μολότοφ.

Σε επιφυλακή 2.500 αστυνομικοί

Τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, θα είναι αυστηρά και για τη διαδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Για τον λόγο αυτό είναι σε επιφυλακή όλη σχεδόν η δύναμη των ΜΑΤ και συνολικά 2.500 αστυνομικοί ενώ ήδη έχουν αρχίσει περιπολίες της Ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα