Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας θέλει να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αλλάζουν χέρια οι «κόκκινοι διάβολοι»; (εικόνες)

Μια είδηση που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας τη Δευτέρα (15/10) έχει ταράξει τα… νερά στην Αγγλία και αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, έδωσε εντολή στον υιό του, πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, να διερευνήσει τις προϋποθέσεις για την απόκτηση των «κόκκινων διαβόλων», που κατέχει σήμερα η οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να διέψευσε, πάντως, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Ρεπορτάζ των βρετανικών εφημερίδων

«The Sun» και «Daily Star» βεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον είναι γνήσιο και ότι ένας πρώτος γύρος συνομιλιών μπορεί να αρχίσει ήδη από την επόμενη εβδομάδα, όταν ο Αβραμ Γκλέιζερ, ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας που κατέχει την αγγλική ομάδα, θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία για μια επενδυτική διάσκεψη. Την ίδια ώρα που ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας είναι σε επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον δημοσιογράφο από την χώρα της αραβικής χερσονήσου που αγνοείται.

King of KSA offers 4 Billion Pounds to buy ManchesterUnited

Keywords
Τυχαία Θέματα