Ο Τζακ Νίκολσον αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ – «Ήθελα να τον βλέπω να κάνει το άλμα» (video)

Με βαριά φωνή και λόγια που δύσκολα έβγαιναν, ο Τζακ Νίκολσον αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ, σε συνέντευξη που έδωσε στο CBS μετά την ανακοίνωση του τραγικού θανάτου του 41χρονου θρύλου των Lakers.

«Η αντίδρασή μου είναι ίδια με όλους στο Λος Άντζελες. Εκεί που νομίζουμε ότι όλα είναι στέρεα, υπάρχει ένα μεγάλο κενό στον τοίχο. Συνήθιζα να βλέπω και να συζητώ με τον Κόμπι αυτό με σκοτώνει. Είναι ένα τρομερό γεγονός» είπε.

Ο

βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τον Μπράιαντ. «Τον πείραζα… και του έδωσα μία μπάλα του μπάσκετ και τον ρώτησα αν θέλει να την υπογράψω γι’ αυτόν. Με κοίταξε λες και ήμουν τρελός» είπε χαρακτηριστικά.

From one legend to another. So sad RIP. #JackNicholson #KobeRIP https://t.co/9ntJXyr6Nk

— Pearson Broadwater (@PearsonBroadwa1) January 27, 2020

Φανατικός θαυμαστής των Lakers, ο Νίκολσον κάθονταν στην αριστερή πλευρά του γηπέδου για να μπορεί να βλέπει τον σταρ του NBA. «Καθόμουν εκεί για να μπορώ να τον βλέπω να κάνει το άλμα και να μπορώ από την πρώτη στιγμή να ξέρω αν θα μπει το καλάθι» περιέγραψε γλαφυρά.

#JackNicholson Shared A Charming Story About The First Time He Met #KobeBryant https://t.co/wXtCOIhuN9 via @UPROXXMovies pic.twitter.com/zxslbQadEc

— ω๏๏∂y (@Current_Knewz) January 27, 2020

«Θυμάμαι, συνολικά, πόσο σπουδαίος παίκτης ήταν. Θα τον θυμόμαστε για πάντα και θα μας λείψει», είπε ο Νίκολσον, ο οποίος δεν είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που αποτίει φόρο τιμής στον κορυφαίο αθλητή.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δηλώσει τη θλίψη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η τελετή απονομής των βραβείων Grammy ήταν ένας φόρος τιμής σε εκείνον.

Alicia Keys brought Boyz II Men on stage for an acoustic rendition of “It’s So Hard To Say Goodbye to Yesterday” to pay tribute to late NBA legend Kobe Bryant https://t.co/xMpKWYaeIv #Grammys pic.twitter.com/pokpvM10ls

CNN (@CNN) January 27, 2020

Την Κυριακή, ο Μπράιαντ, σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του, Gianna Maria-Onore, και άλλους επτά, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.

Πηγή: Ο Τζακ Νίκολσον αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ – «Ήθελα να τον βλέπω να κάνει το άλμα» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα