Αυγενάκης για υποβιβασμό ΠΑΟΚ: Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται ποινή χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ο υπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε πως η κυβέρνηση «σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού», ωστόσο «δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο

του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση.

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) January 27, 2020

Πηγή: Αυγενάκης για υποβιβασμό ΠΑΟΚ: Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται ποινή χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα