Ο Τραμπ «βγάζει τον στρατό» για να προστατέψει τα σύνορα των ΗΠΑ

Τον στρατό βγάζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως είπε την Πέμπτη, για να προστατεύσει τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς ένα καραβάνι μεταναστών από την Κεντρική Αμερική συνεχίζει την πορεία του μέσα από το Μεξικό.

«Βγάζω τον στρατό για αυτή την Εθνική Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης. Θα ανακοπούν», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Brandon Judd of the National Border Patrol

Council is right when he says on @foxandfriends that the Democrat inspired laws make it tough for us to stop people at the Border. MUST BE CHANDED, but I am bringing out the military for this National Emergency. They will be stopped!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 25 Οκτωβρίου 2018


Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και του Πενταγώνου δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αιτήματα για σχόλια είτε σχετικά με ενδεχόμενη στρατιωτική ανάπτυξη είτε σχετικά με ενδεχόμενη εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Τραμπ κατηγόρησε επίσης τα ΜΜΕ ότι υποκινούν την οργή και την πολιτική ρητορική του μίσους καθώς άλλο ένα ύποπτο δέμα, που φέρεται να είναι παρόμοιο με τα δέματα-βόμβες που εστάλησαν σε Δημοκρατικούς αυτή την εβδομάδα, εντοπίστηκε στο Μανχάταν.

«Ένα μεγάλο μέρος του θυμού που βλέπουμε σήμερα στην κοινωνία μας έχει προκληθεί από τη σκόπιμα λανθασμένη και ανακριβή δημοσιογραφία των παραδοσιακών ΜΜΕ στην οποία αναφέρομαι ως Ψεύτικες Ειδήσεις», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Έχει γίνει τόσο κακό και μισητό που ξεπερνάει κάθε περιγραφή. Τα Παραδοσιακά ΜΜΕ πρέπει να καθαρίσουν τα του οίκου τους, ΓΡΗΓΟΡΑ!»

A very big part of the Anger we see today in our society is caused by the purposely false and inaccurate reporting of the Mainstream Media that I refer to as Fake News. It has gotten so bad and hateful that it is beyond description. Mainstream Media must clean up its act, FAST!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 25 Οκτωβρίου 2018


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα