Αυτό είναι το «τρομοπακέτο» που έστειλαν στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες του FBI (video)

Στο μικροσκόπιο των Αρχών της Νέας Υόρκης βρίσκεται ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον γνωστό ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Το δίκτυο του NBC μετέδωσε ότι είναι παρόμοιο με εκείνα εστάλησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έσπευσε τα ξημερώματα στην περιοχή Τραϊμπέκα σε κτίριο που ανήκει στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και το έχει μεταμορφώσει σε ένα πολύ επιτυχημένο εστιατόριο.

Το τρομοδέμα ελήφθη στον αριθμό 375 της οδού Γκρίνουϊτς, ενώ η κλήση έγινε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα και αμέσως σήμανε συναγερμός στις τοπικές

Αρχές.

View this post on Instagram

Waking up to a freeze zone

A post shared by EXECUTIVE PROTECTION (@brooklyn3.19) on Oct 25, 2018 at 3:43am PDT

Μάλιστα, στην εν λόγω διεύθυνση καταχωρημένες δύο επιχειρήσεις: Το Tribeca Film Festival και το Tribeca Grill. Και τα δύο ανήκουν στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του αμερικανού Προέδρου, τον οποίο έχει σατιρίσει πολλάκις δημόσια.

View this post on Instagram

#GoodMorning get to work only to have to evacuate the building because of a bomb threat. My morning is just getting better and better.

A post shared by La Shawna* (@chef_lashawna) on Oct 25, 2018 at 2:50am PDT

Το CNN δημοσίευσε φωτογραφία του τρομοπακέτου με παραλήπτη τον Ντε Νίρο:

Οι παραλήπτες και η ανησυχία των Αρχών

Σημειώνεται ότι αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί εστάλησαν στη Χίλαρι Κλίντον, τον Μπαράκ Ομπάμα, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και άλλες προσωπικότητες που έχουν ταχθεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ: μεσούσης της προεκλογικής περιόδου για τις ενδιάμεσες εκλογές, η πολιτική πόλωση στις ΗΠΑ πήρε βίαιες διαστάσεις, με αμερικανούς αξιωματούχους να μιλούν για εσωτερική «τρομοκρατία».

Ο συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης όταν η ομοσπονδιακή υπηρεσία ανακοίνωσε ότι εντόπισε δύο δέματα που περιείχαν «πιθανούς εκρηκτικούς μηχανισμούς» με αποδέκτες την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και τον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Το δέμα που προοριζόταν για την Κλίντον, την αντίπαλο του νυν Προέδρου των ΗΠΑ στις προεδρικές εκλογές του 2016, εντοπίστηκε προχθές το βράδυ, εκείνο προς τον Ομπάμα χθες το πρωί, ανέφερε η Μυστική Υπηρεσία. Κανένα από τα δέματα δεν παρελήφθη από τα πρόσωπα για τα οποία προοριζόταν κι η ζωή τους δεν διέτρεξε κίνδυνο, διευκρίνισε η Μυστική Υπηρεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα