«Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολιτικά στην καταστροφή από τον κορονοϊό», λέει ο Μαρκόπουλος – Ν’ ανασκευάσει ζητά η Κουμουνδούρου (video)

Το ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε ψηφοθηρία πάνω στους νεκρούς που άφησε πίσω της η πύρινη τραγωδία στο Μάτι το 2018, μάλλον δίνει το δικαίωμα στους βουλευτές της να πιστεύουν ότι κι άλλα πολιτικά κόμματα μπορούν να εκμεταλλευτούν θανάτους, στην προκειμένη περίπτωση από τον κορονοϊό, ώστε ν’ αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Δεν μπορούμε διαφορετικά ν’ αποκωδικοποιήσουμε την άποψη του Δημήτρη Μαρκόπουλου, ο οποίος στον ΣΚΑΪ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύσει πολιτικά

στην πανδημία του κορονοϊού.

«Εγώ ξέρω ότι κάποιοι θέλουν αύξηση των κρουσμάτων για να δικαιωθούν πολιτικά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν επενδύει σε αυτό το θέμα πολιτικά;», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε απευθυνόμενος προς τον Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος επίσης συμμετείχε στη συζήτηση: «Δεν επενδύετε στην καταστροφή από τον κορονοϊό;»

Τα όσα είπε προκάλεσαν, φυσικά, την αντίδραση τόσο του συνάδελφού του του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των παρουσιαστών. «Είναι ντροπή κύριε Μαρκόπουλε», του απάντησε ο κ. Γιαννούλης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ν’ ανασκευάσει.

Αναλυτικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την πρώτη μέρα της πανδημίας πιέζει για το αυτονόητο: για τα απαραίτητα μέτρα άμεσης ενίσχυσης του ΕΣΥ, ώστε να προστατέψουμε την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια υγεία.

 Οκτώ μήνες η κυβέρνηση αυτοθαυμάζεται, ενώ τα δημόσια νοσοκομεία είναι στο κόκκινο και η κοινωνία αντιμέτωπη με μία νέα χρεοκοπία. Πάει πολύ ο κ. Μαρκόπουλος της ΝΔ να χυδαιολογεί και να ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέλει αύξηση των κρουσμάτων και επενδύει πολιτικά στην καταστροφή. Ήμασταν σίγουροι για τον τρόπο της πολιτικής του σκέψης, αλλά να γνωρίζει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

 Είτε θα ανασκευάσει την αδιανόητη χυδαιότητα ή, εάν δεν αποπεμφθεί, αυτή η χυδαιότητα θα βαραίνει το σύνολο της Νέας Δημοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα