Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τρίτη θητεία μετά τις συναινετικές εκλογές στις οποίες οδηγήθηκαν οι δύο παρατάξεις. Πρόεδρος της ΔΟΑ θα είναι ο Ισίδωρος Κούβελος.

Συνολικά παραβρέθηκαν στην Ολομέλεια και ψήφισαν 22 μέλη, ενώ απουσίασαν 4 και είχαμε

ένα «παρών».

Ο Σπύρος Καπράλος εξελέγη παμψηφεί, ενώ απουσίασαν οι Πέτρος Συναδινός (Τοξοβολία), Θόδωρος Βασιλάκης (Γκολφ) , Γιώργος Βασιλακόπουλος (ΕΟΚ), Δημήτρης Διαθεσόπουλοες (ΚΟΕ).

Ο Γιάννης Σγουρός εμφανίστηκε καθυστερημένος στην Ολομέλεια, δήλωσε παρών αλλά αποχώρησε πριν την ψηφοφορία, δείχνοντας ότι υπήρχε μια δυσμένεια προς το πρόσωπο του προεδρεύοντος Λάμπη Νικολάου.

Με συναινετική διάθεση εμφανίστηκαν Σπύρος Καπράλος και Ισίδωρος Κούβελος, δηλώνοντας ότι έγιναν λάθη που έπληξαν τον ελληνικό αθλητισμό και το γόητρο της χώρας.

Παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΕΟΕ και ευχαρίστησαν τον υφυπουργό Αθλητισμό Γιώργο Βασιλειάδη και τον Λάμπη Νικολάου για την συνεισφορά τους στην εξεύρεση λύσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισίδωρος Κούβελος είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, «προκειμένου να διευκολυνθεί η επανένωση όλων των δυνάμεων της ΕΟΕ για το καλό του ελληνικού αθλητισμού», όπως είχε δηλώσει σε επιστολή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα