Πολωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό – Μία νεκρή, 9 τραυματίες (εικόνες – video)

Για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον πελατών ενός εμπορικού κέντρου στην Πολωνία, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να πέσει νεκρή και άλλοι 7 άνθρωποι να τραυματιστούν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στο Σταλόβα Βόλα, στη νοτιοανατολική Πολωνία.

Polonya’nın Stalowa Wola kentindeki alışveriş merkezinde, bıçaklı bir kişinin saldırısı sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. pic.twitter.com/OTIDyo4VUz

— Öztürk

(@oztrk_aydn) 20 Οκτωβρίου 2017

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο δράστης, το όνομα του οποίου σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ είναι Κόνραντ Κ., είναι Πολωνός και διαμένει στη Σταλόβα Βόλα.

«Ο άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα, χτυπώντας στην πλάτη τα θύματά του», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15.00 τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας). Τον δράστη ακινητοποίησαν οι πελάτες του εμπορικού κέντρου, τον οποίο παρέδωσαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 27χρονος δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε ποινικό μητρώο.

#StalowaWola Atak nożownika w galerii handlowej Vivo w Stalowej Woli. Jedna osoba nie żyje, kilka osób rannych https://t.co/AMyoxwa9hJ pic.twitter.com/rNyxH2amYq

— Polska The Times (@polskathetimes) 20 Οκτωβρίου 2017

«Προς το παρόν, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα κίνητρα αυτής της επίθεσης δεν είναι τρομοκρατικά ή ιδεολογικά» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Κρζιστόφ Πομπούτα.

«Πιστεύω ότι αυτός ο άνδρας έπασχε από κατάθλιψη, εκεί πηγάζουν οι ενέργειές του. Μιλούσε για μια δύσκολη κατάσταση που βίωνε, έλεγε ότι ήταν μια δύσκολη ημέρα για εκείνον» συμπλήρωσε ο αξιωματικός, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PAP.

Keywords
Τυχαία Θέματα