Ο Σμάιχελ ήθελε να μπει στο φλεγόμενο ελικόπτερο (εικόνες – video)

Το τρομερό δυστύχημα με το ελικόπτερο που σημειώθηκε έξω από το στάδιο King Power και είχε ως συνέπεια τον θάνατο πέντε ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και του ταϊλανδού ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας. Ο προπονητής των «αλεπούδων» Κλοντ Πιελ αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου με τον Κάσπερ Σμάιχελ, αποκαλύπτοντας ότι ο δανός πορτιέρο ήθελε να μπει στο φλεγόμενο ελικόπτερο.

O

γάλλος προπονητής στην πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την τραγωδία απάντησε σε πολλά ερωτήματα των δημοσιογράφων σχετικά με το περιστατικό, ενώ μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο ιδιοκτήτης της Λέστερ με τον Κάσπερ Σμάιχελ.

O Πιελ κλήθηκε, μάλιστα, να επιβεβαιώσει, όπως και έκανε, τη φήμη σύμφωνα με την οποία ο Σμάιχελ προσπάθησε να μπει στο φλεγόμενο ελικόπτερο, για να προσπαθήσει να σώσει σε περίπτωση που υπήρχαν επιζώντες.

«Σίγουρα, δεν πρόκειται να αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες. Το κάνω για τον Κάσπερ. Έζησε αυτή την κατάσταση και είδε τρομερά πράγματα», είπε και συνέχισε: «Ολη ομάδα μου είναι πολύ λυπημένη και σίγουρα επηρεάζεται από αυτό το γεγονός. Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Να παίξουμε ποδόσφαιρο δεν ήταν ακριβώς που σκεφτόμαστε , αλλά τώρα, θα αγωνιστούμε για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει πολλά για τον σύλλογο. Το αποτέλεσμα δεν είναι σημαντικό, αλλά η επιθυμία μας πρέπει να είναι να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να τιμήσουμε τον πρόεδρο μας. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

‘He saw a lot of things’: Puel confirms Schmeichel witnessed helicopter crash that killed Leicester’s owner #VichaiSrivaddhanaprabha #LCFC pic.twitter.com/sFsXsyx4Bf

Guardian sport (@guardian_sport) 1 Νοεμβρίου 2018

Να θυμίσουμε ότι ο Κάσπερ Σμάιχελ συγκλόνισε με το μήνυμά του στον αδικοχαμένο Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Επίσης, οι παίκτες της Λέστερ θα μεταβούν οδικώς στο Κάρντιφ για το σαββατιάτικο ματς (το μεσοβδόμαδα παιχνίδι τους για το Λιγκ Καπ αναβλήθηκε), καθώς είναι φοβισμένοι και σοκαρισμένοι και δεν θέλουν να μπουν σε αεροπλάνο.

Claude Puel confirms Kasper Schmeichel had to be held back by police as he ran towards Vichai Srivaddhanaprabha’s burning helicopterhttps://t.co/CiOSICptGh

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) 1 Νοεμβρίου 2018

Τις προηγούμενες ημέρες συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται στο γήπεδο της Λέστερ («King Power Stadium»), όπου βρέθηκαν η οικογένεια του αδικοχαμένου Βιχάι Σριβανταναπράμπα, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία των «αλεπούδων», ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας. Χιλιάδες κόσμου έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο, αφήνοντας και πολλά λουλούδια. Ράκος είναι και ο Τζέιμι Βάρντι, ενώ τη μνήμη του Βιχάι Σριβανταναπράμπα τίμησε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα