Ο Σάσα Μπάρον Κόεν ξεμπροστιάζει την οπλοκατοχή – Πείθει μέλη του Κογκρέσου να οπλοφορούν 3χρονα (video)

Για τα καλά και με πάταγο επιστρέφει στην κωμωδία ο Σάσα Μπάρον Κόεν, αφού στην πρεμιέρα του νέου του τηλεοπτικού σόου «Who Is America?» ξεμπροστιάζει εντυπωσιακά το κίνημα υπέρ της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

Στην πρώτη του εκπομπή ο «Μπόρατ» υποδύεται έναν ισραηλινό εκπαιδευτή, expert της αντιτρομοκρατικής, ο οποίος πραγματοποιεί σειρά συνεντεύξεων με μέλη ενώσεων υπέρ της οπλοκατοχής στα σχολεία, αναγκάζοντάς τους (όχι ότι θέλει και πολύ) να προχωρήσουν σε ακραίες απόψεις, όπως ότι τα παιδιά στα σχολεία θα πρέπει να οπλοφορούν, ακόμη και στα νηπιαγωγεία.

Αφού πείθει έναν εκπρόσωπο του κινήματος να γυρίσουν ακόμη και διαφημιστικό μαζί, καταφέρνει να κλείσει συνέντευξη με τον αρχηγό της οργάνωσης Ιδιοκτητών Όπλων της Αμερικής, ο οποίος φτάνει στο εξωφρενικό σημείο να πει: Τα νήπια είναι αγνά, δεν είναι διεφθαρμένα από τα fake news ή την ομοφυλοφιλία. Δεν ανησυχούν εάν είναι πολιτικώς ορθό να πυροβολείς έναν νοητικά διαταραγμένο που οπλοφορεί. Απλά θα το κάνουν. Είναι μάλιστα αποδεδειγμένο ότι ένα 4χρονο παιδί θα δράσει κατά 80% ταχύτερα απ’ ό,τι ένας ενήλικας.

Μάλιστα πείθει και μέλη του Κογκρέσου -πρώην και νυν- να συμμετάσχουν σε σποτάκι υπέρ της οπλοκατοχής, υπό το σλόγκαν «Ένα καλό παιδί με όπλο», δείχνοντας τις τρομακτικές διαστάσεις του φαινομένου, στη χώρα όπου οι πυροβολισμοί σε σχολεία αποτελούν απλά συνήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα