Ο Ρονάλντο έφαγε με το… ζόρι ψωμί με αλάτι (video)

Οι αποστολές των ομάδων που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ φτάνουν-η μία μετά την άλλη-στη Ρωσία με τους ντόπιους να υποδέχονται τους άσους που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της χώρας τους. Οι αφίξεις των Πορτογάλων και των Βραζιλιάνων είχαν περισσότερη αίγλη, λόγω και των «ονομάτων» που έχουν οι αποστολές τους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τραβάει τα βλέμματα πάνω του, όταν έπρεπε να δοκιμάσει… ψωμί με αλάτι.

Κατά την διάρκεια της τελετής υποδοχής της πρωταθλήτριας Ευρώπης προσέφεραν στον Φερνάντο Σάντος, αλλά και

στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης ψωμί με αλάτι. Αυτό έγινε λόγω μιας παλιάς ρωσικής παράδοσης. Ο Ρονάλντο ήταν διστακτικός και ήταν σαν να είπε στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητής μας: «Κόουτς δοκίμασε εσύ πρώτα». Με τους περισσότερους να σκάνε στα γέλια.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε στη Ρωσία η αποστολή της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας. Η «σελεσάο» προσγειώθηκε στο Σότσι, όπου είχε ετοιμαστεί από τους ντόπιους μια μικρή γιορτή υποδοχής. Ο Νεϊμάρ και οι συμπαίκτες του στάθηκαν χαμογελαστοί δίπλα σε κοπέλες ντυμένες με παραδοσιακά ρούχα, οι οποίες πρόσφεραν στους Βραζιλιάνους τοπικά εδέσματα και αναμνηστικά. Η πρεμιέρα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας είναι την Κυριακή κόντρα στην Ελβετία στο Ροστόφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα