Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας στο πλευρό του Ρονάλντο για την υπόθεση του εικαζόμενου βιασμού (εικόνες – video)

Η υπόθεση που εμπλέκει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον εικαζόμενο βιασμό της Καθρίν Μαγιόργκα βρίσκεται στο προσκήνιο σε Ιταλία και όχι μόνο, ίσως περισσότερο από την εικόνα τους πορτογάλου άσου στους αγωνιστικούς χώρους και τα γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Μετά από ό,τι είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη συμφωνία του ποδοσφαιριστή και της συγκεκριμένης γυναίκας, προς υπεράσπιση του «CR7» έσπευσε ένα σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο της πολιτικής τόσο στην Πορτογαλία όσο και γενικότερα στην Ευρώπη. Μιλάμε για τον πρωθυπουργό της χώρας της Ιβηρικής, Αντόνιο Κόστα.

Ο Αντόνιο Κόστα, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό νησί Λανθαρότε και αναπαράχθηκε από τους «New York Times» και τη βρετανική εφημερίδα «Sun», έκανε έκκληση «στο τεκμήριο της αθωότητας» του άσου της Γιουβέντους.

«Δεν είναι αρκετό να κατηγορηθεί για να γίνει ένοχος» είπε ο πορτογάλος πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «αν υπάρχει κάτι που αποδεικνύεται, είναι πως ο Ρονάλντο είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ένας εξαιρετικός παίκτης και κάποιος που έχει δώσει κύρος στην Πορτογαλία. Φυσικά, όλοι ελπίζουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να λεκιάσει αυτό το βιογραφικό».

Να αναφέρουμε ότι στην πατρίδα του ο Ρονάλντο είναι είδωλο εδώ και πολλά χρόνια, άρα φαίνεται φυσιολογική η προσπάθεια από τη χώρα καταγωγής του προκειμένου να αμβλυνθεί ο τόνος της υπόθεσης.

‘He is an extraordinary sportsman’ – Portugal’s prime minister speaks on rape allegations leveled against Cristiano Ronaldo The prime minister of Portugal, Antonio Costa, has come to the defense of Juventus forward, Cristiano Ronaldo, who is … https://t.co/c2Iwqx5VCp pic.twitter.com/JbmT6XDOa0

— NetworkOfNewsNigeria (@NofNews_Nigeria) 7 Οκτωβρίου 2018

Portuguese PM António Costa defends Cristiano Ronaldo. pic.twitter.com/wm98wXewqu

— Arjun Pradeep (@IndianRegista) 8 Οκτωβρίου 2018

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας πανηγυρίζει σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την εθνική ομάδα:

António Costa, Portugal’s prime minister, celebrated Cristiano Ronaldo’s PK goal. He was watching today alongside Gov. Phil Murphy in Newark’s Ironbound district. (Video by @NYTnickc)

For more spots in NYC to watch the World Cup, check our guide: https://t.co/BDWoT7vNzn pic.twitter.com/u2GJoCXxEi

NYT Metro (@NYTMetro) 15 Ιουνίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα