Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης κάλεσε τον Γκριεζμάν – Αϊμάρ και Σκαλόνι προσωρινά στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Ταμπαρέ Βάσκες, κάλεσε τον Αντουάν Γκριεζμάν να επισκεφθεί την χώρα του, προκειμένου να τον ευχαριστήσει διά ζώσης, για την κίνηση του Γάλλου επιθετικού, να εμφανιστεί στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Μουντιάλ, με την σημαία της Ουρουγουάης στους ώμους.Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής άσος είχε εξυμνήσει την Ουρουγουάη και πριν από τον αγώνα των παγκόσμιων πρωταθλητών με τη «σελέστε» για τους «8» του Μουντιάλ.

Σε επιστολή του προς τον γάλλο Πρόεδρο, Εμμανουέλ

Μακρόν, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Ουρουγουάης, ο γνωστός για τα ποδοσφαιρικά του αισθήματα, Βάσκες, συνεχάρη τον ομόλογο του, όπως επίσης τους παίκτες και τους προπονητές των «πετεινών» για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου. Και παράλληλα, προσκάλεσε τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ουρουγουάη για να τον ευχαριστήσει.

«Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, για την χειρονομία που έκανε προς την Ουρουγουάη, όταν σήκωσε τη σημαία της χώρας μας, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης στη Μόσχα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην εν λόγω επιστολή.

Le même mais sans coquille

Keywords
Τυχαία Θέματα