Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του, Ελπίδα για ψώνια στο Μαρούσι

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου βγήκαν για ψώνια. Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 22χρονο Δημήτρη.

«Ο Πέτρος εμφανίστηκε, νεαρός ηθοποιός τότε, όταν δουλεύαμε μαζί στο θέατρο Παρκ. Εγώ χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό και ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν, επιτέλους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι, να φύγω από το πατρικό μου. Είκοσι χρόνια πριν. Με προσέγγισε εκείνος, εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος,

ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ. Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά. Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα το στόχο μου.

Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας. Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. Μάλιστα είχε αφήσει την καριέρα της για να στηρίξει τον σύζυγό της και να είναι κοντά στον γιο τους. «Επιλογή προτεραιοτήτων λέγεται. Ο Πέτρος είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και διαγράφει την πορεία του. Ό,τι κάνω εγώ είναι προσωπική μου επιλογή. Ένα παιδί δεν μπορεί να μεγαλώσει στον αυτόματο πιλότο. Ήταν σπουδαίο το ότι δημιούργησα οικογένεια. Δεν ένιωσα ότι έκανα βήματα πίσω. Ούτε ο Πέτρος χρειάζεται υποστήριξη ή δεκανίκια. Κι εγώ να μην υπήρχα, την ίδια καριέρα θα έκανε. Ποτέ δεν τον περιόρισα στις επιλογές του, ούτε θέλησα να τον κοντρολάρω. Είναι αυτόνομος, δεν θα επιβάλλω την άποψή μου. Δεν έχω καμία διάθεση να μαζέψω τα γκέμια. Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι εκφράζονται ελεύθερα. Διαφωνώ μαζί του σε κάποια πράγματα, όμως δεν τον εμποδίζω να πει την άποψή του, γιατί έτσι γίνεται διάλογος και πάμε παρακάτω».


Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό με τη σύζυγό του να κάνουν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Πηγή: Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του, Ελπίδα για ψώνια στο Μαρούσι - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα