Οι εμφανίσεις των Όσκαρ που συζητήθηκαν – Οι κομψές διαμαρτυρίες, οι… φόρμες και τα κλασικά

Με αρκετό στυλ αλλά και μεγάλες ελευθερίες στον ενδυματολογικό κώδικα οι σταρ στην τελετή απονομής των Όσκαρ 2020 βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους πολιτικές δηλώσεις.

Έτσι, η Νάταλι Πόρτμαν έκανε μια φεμινιστική δήλωση με ένα αιθέριο κεντημένο φόρεμα της Maria Grazia Chiuri, με

τα ονόματα των γυναικών σκηνοθετών που αγνοήθηκαν φέτος από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ραμμένα στο ύφασμα ενώ ο Τιμοτέ Σαλαμέ βρήκε την ευκαιρία να ειρωνευτεί το σοβαρό της κατάστασης με μια δημιουργία που θύμιζε περισσότερο… αθλητική φόρμα. Στο ίδιο κλίμα ήταν και η γκοθ Ρούνι Μάρα, η οποία άφησε τα τακούνια για τα πιο βολικά All Star.

Μερικές από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν στο κόκκινο χαλί της 92ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ:

Τιμοτέ Σαλαμέ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ φόρεσε τη μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ μπλε δημιουργία Prada συνδυασμένη με μία Cartier καρφίτσα vintage με διαμάντια και ρουμπίνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Timmy at the @theacademy Awards 2020 @tchalamet #tchalamet #chalamet #timothee #timotheechalamet #calametfan #callmebyyourname #theking #ladybird #littlewomenmovie #liltimmytim #timmychalamet #armiehammer #cmbyn #chalametfandom #timotheefan #timotheechalametfan #timotheechalametedit #timotheehalchalamet #timotheechalametfanpage #chalametfanpage #timotheefanpage #timothéechalamet #timothée #chalamaniac #chalamaniacs #oscars #oscars2020 #theacademy #academyawards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Timothée Chalamet Fan (@timotheechalametisacutie) στις 10 Φεβ, 2020 στις 11:23 πμ PST


Ο Τιμοτέ Σαλαμέ φόρεσε τη μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ μπλε δημιουργία Prada συνδυασμένη με μία Cartier καρφίτσα vintage με διαμάντια και ρουμπίνια.

Νάταλι Πόρτμαν

Η τουαλέτα Dior της Maria Grazia Ghiuri και η κάπα με γραμμένα με χρυσά γράμματα τα ονόματα των γυναικών σκηνοθετών που δεν ήταν υποψήφιες στα φετινά βραβεία της Νάταλι Πόρτμαν ήταν η πιο πολυσυζητημένη ενδυματολογική επιλογή. Η ηθοποιός συνδύασε το εντυπωσιακό look της με χρυσούς κρίκους και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Loved the look of @natalieportman tonight! #oscars2020 #redcarpet #2020 ##academyawards #whoareyouwearing #fashionstatement #oscarsredcarpet #oscars2020redcarpet #natalieportman #fashion #louisofmontecito

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis of Montecito (@louisofmontecito) στις 9 Φεβ, 2020 στις 9:37 μμ PST

Ρούνι Μάρα

Με μαύρο φόρεμα Alexander McQueen, που θύμιζε lingerie, με δαντέλα και ανοίγματα, εμφανίστηκε η Ρούνι Μάρα στην 92η απονομή των Όσκαρ, στο πλευρό του συντρόφου της, κατόχου πλέον του βραβείου στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου, Χοακίν Φίνιξ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Congrats Joaquin! photo by @gregwilliamsphotography #rooneymara #joaquinphoenix #oscars2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rooney Mara (@rooney.mara) στις 10 Φεβ, 2020 στις 6:35 πμ PST

Σκάρλετ Τζοχάνσον

Η ηθοποιός Σκάρλετ Τζοχάνσον έλαμψε στο κόκκινο χαλί με ασημί σατέν Oscar de la Renta φόρεμα με εντυπωσιακό στράπλες μπούστο με ασημένιο ύφασμα και διαφάνεια και το συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια Forevermark και βραχιόλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Scarlett at #Oscars 2020 #scarlettjohansson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlettjohansson_offiicial) στις 10 Φεβ, 2020 στις 9:27 πμ PST


Κρίστεν Γουίγκ

Με φόρεμα υψηλής ραπτικής Valentino και κοσμήματα του Έλληνα σχεδιαστή, Νίκου Κούλη περπάτησε και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί η ηθοποιός Κρίστεν Γουίγκ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kristen at the #oscars2020 #kristenwiig #galgadot #oliviacolman #mayarudolph #repost

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Wiig fanpage. (@wildwildwiig) στις 9 Φεβ, 2020 στις 6:15 μμ PST

Ρενέ Ζελβέγκερ

Η ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ εντυπωσίασε με λευκό με πούλιες, με έναν ώμο φόρεμα Armani Prive.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@theoscarsworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) στις 10 Φεβ, 2020 στις 8:06 πμ PST

Μπρι Λάρσον

Με Celine δημιουργία εμφανίστηκε η ηθοποιός Μπρι Λάρσον και τη συνδύασε με κοσμήματα BVLGARI.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2020 Oscars Hair: @brycescarlett Makeup: @ninapark Styling: @samanthamcmillen_stylist Nails: @ashlie_johnson Hair color: @justinandersoncolor Dress: @celine Jewelry: @bulgari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brie (@brielarson) στις 9 Φεβ, 2020 στις 11:33 μμ PST

Πενέλοπε Κρουζ

Η Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ βάδισε στο κόκκινο χαλί με μια δημιουργία Chanel σε μαύρο χρώμα συλλογής του 1995. Το μαύρο μεταξωτό φόρεμα με ζώνη από μαργαριτάρια και λευκό λουλούδι και μαύρο φιόγκο στο ντεκολτέ συνδυάστηκε με διαμαντένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδια και μια τσάντα Chanel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Last night at #theoscars Thank you @chanelofficial @virginieviard

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) στις 10 Φεβ, 2020 στις 9:37 πμ PST

Πηγή: Οι εμφανίσεις των Όσκαρ που συζητήθηκαν – Οι κομψές διαμαρτυρίες, οι… φόρμες και τα κλασικά - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα