Ο Παπαγγελόπουλος, ο Ρασπούτιν και τα… «φυσικά προσόντα» του

Εκτός της έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης στη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε σχέση με τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είχαμε και κάποιες πιο… πικάντικες αναφορές

Ο πρώην υπουργός αναφερόμενος στο περιβόητο προσωνύμιο «Ρασπούτιν» που του έχει αποδοθεί από όσους τον κατηγορούν, αναφέρθηκε στα… «προσόντα» του Ρασπούτιν, που δεν θα μπορούσε να τα υιοθετήσει.

«Η κ. Ράικου

είναι ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν. Για ιδιότητες, μηχανορραφίες, σκευωρίες, ίντριγκες, παρεμβάσεις, που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου αν είχα αυτές τις ιδιότητες Μακιαβέλι, Μέτερνιχ. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα