Ο Πανιώνιος έκανε δικό του και τον Όστιν – Με νέο προπονητή στο ΟΑΚΑ η Νταρουσάφακα

Η ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου συνεχίζεται, στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Νεοσμυρνιώτες για να παραμείνει η ομάδα στην Α1. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη (12/12) την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Ντεμέτρικ Όστιν, έως το τέλος της περιόδου.

Ο 25χρονος παίκτης, ο οποίος θα είναι ο έκτος ξένος της ομάδας, διαθέτει σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πορτογαλίας και της Τουρκίας. Ο γεννημένος στην Ουάσινγκτον, Ντεμέτρικ Όστιν, έχει ύψος 2.01μ , αγωνίστηκε σε κολλεγιακό επίπεδο στο Ντίλαρντ (2016/2017), ενώ στην Πορτογαλία

φόρεσε την φανέλα της Μπαρεϊρένσε (2017/2018) και στην Τουρκία έπαιξε για λίγο στην Σίγκοτραμ, ομάδα της Α2 κατηγορίας.

****
Η Νταρουσάφακα έδωσε το… τιμόνι της στον Σελτσούκ Ερνάκ με κάθε επισημότητα. Πρόκειται για τον πρώην προπονητή της Σακάρια και η «Νταρού» τον ανακοίνωσε, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ (14/12, 21:30).

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αχμέτ Τσάκι οι Τούρκοι είχαν βάλει στο… στόχαστρο τον 48χρονο κόουτς, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Σακάρια, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων.Ο τούρκος προπονητή στο παρελθόν είχε εργαστεί και στη Μπάνβιτ, αλλά και στην εθνική Κίνας ως βοηθός.

Darüşşafaka Tekfen’e hoşgeldin Selçuk Ernak! #BirlikteGüçlüyüz#HaydiDaçka

Keywords
Τυχαία Θέματα