Ο Μαρτίνες σήκωσε το Copa Libertadores και πάει στην πρωταθλήτρια του MLS Ατλάντα

Η Ατλάντα κατέκτησε πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (MLS) και από τη νέα σεζόν θα έχει στο δυναμικό της τον πρωταθλητή της Νότιας Αμερικής, με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, Γκονζάλο Μαρτίνες. Ο επιθετικός μέσος της ομάδας του Μπουένος Αϊρες ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Αργεντινή, για λογαριασμό της πρωταθλήτριας του MLS, Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

River Plate ile Libertadores’i kazanan Gonzalo Martinez MLS’in taze şampiyonu

Atlanta United ile anlaşmaya vardı. Oyuncu için 15 Milyon Euro bonservis ödenecek. pic.twitter.com/CsFiVwUHPL

Latin Tribün (@LatinTribuncom) 11 Δεκεμβρίου 2018

«Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως δεν θα συνεχίσω με την ομάδα με τον Ιανουάριο. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα, αλλά το ταξίδι συνεχίζεται. Νομίζω ότι έδωσα στον κόσμο αυτό που αξίζει και έδωσα τα πάντα για εκείνους που με υποστήριζαν», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η Ατλάντα είναι ένας σύλλογος που έδειξε πως με εμπιστεύεται. Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι δεν με εμπιστεύονται αυτή τη στιγμή. Το σκέφτηκα πολύ μαζί με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου. Το MLS είναι ένα πρωτάθλημα που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και ελπίζω να γράψω ιστορία με τον νέο μου σύλλογο».

#River 3 – 1 #Boca. Final de @Libertadores. En Madrid. Con público de ambos equipos. Si te dan a elegir, ¿como soñas hacer un gol? Muchos elegirían esta manera..

Gonzalo Nicolas Martinez y un festejo que quedará para el recuerdo. pic.twitter.com/KaXThR0S5P

— Juan Manuel Nahoum (@juanmanahoum) 11 Δεκεμβρίου 2018

Un 20 de enero de 2015 firmaste con River. Desde ese momento te banqué y supe que ibas a ser grande. Gracias por tanto en estos casi 4 años. Gracias por cada una de esas locuras. Siempre vas a poder volver Pity, siempre.

Te amo eternamente Gonzalo Nicolás Martínez.❤ pic.twitter.com/CTlr499igX

— Agustín (@Aguszalazar610) 12 Δεκεμβρίου 2018



****

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (11/12) την απόκτηση του τερματοφύλακα της Κολόμπους Κρου, Τζακ Στέφενς, έναντι 11 εκατ. ευρώ. Ο 23χρονος γκολκίπερ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιό συνεργασίας με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Το πρόβλημα είναι πως ο Στέφεν, που ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, δύσκολα θα καταφέρει άμεσα να πάρει την άδεια εργασίας, που είναι απαραίτητη για να αγωνιστεί στην Premier League, και θα ενσωματωθεί στη Σίτι από το προσεχές καλοκαίρι, αφού μέχρι τότε θα μείνει ως δανεικός στην ομάδα του στο MLS.

Ο αμερικανός διεθνής τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, πριν περάσει τον Ατλαντικό το 2015 για να πάει στη Γερμανία και τη Φράιμπουργκ. Από εκεί, αποχώρησε μετά από ενάμιση χρόνο και ελάχιστες συμμετοχές για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Κολόμπους Κρου.

Πρώην διεθνής ανέλαβε την εθνική Βόρειας Κορέας

Σε… εγχώρια λύση, προχώρησαν οι διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βόρειας Κορέας, σχετικά με την εθνική ομάδα της χώρας. Έξι μήνες μετά την αποχώρηση του Νορβηγού, Γιορν Αντερσεν από την τεχνική ηγεσία, τις «τύχες» της εθνικής ομάδας, ανέλαβε ο Βορειοκορεάτης, Κιμ Γιονγκ Τζουν. Μέλος της εθνικής ομάδας που συμμετείχε στο Μουντιάλ της Νότιας AΦρικής, το 2010, ο Τζουν είναι 35 ετών και μέχρι πρότινος εργαζόταν σε ομάδα της Πιονγκγιάνγκ. Πρώτος στόχος του νέου τεχνικού της Βόρειας Κορέας, είναι το Κύπελλο Εθνών Ασίας του 2019.

Foot – CDN – Corée du Nord : l’ancien milieu international Kim Yong-jun nommé… https://t.co/FPa2hkecsF pic.twitter.com/l8epPIgf6s

SPORT Live News (@RdP_Sport) 12 Δεκεμβρίου 2018

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα