Ο Ντίαθ ξεπέρασε τον Μέσι στη λίστα με τις ρήτρες – Στο Youtube τα παιχνίδια από β’ κατηγορία Ισπανίας

Η μεταγραφή του 19χρονου Μπραχίμ Ντίαθ από την Μάντσεστερ Σίτι στην Ρεάλ Μαδρίτης με 22 εκατομμύρια ευρώ, στις αρχές της εβδομάδας, αλλάζει τα δεδομένα στην λίστα με τις μεγαλύτερες ρήτρες που υπάρχουν στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών στην ισπανική La Liga.

Ο Ισπανός, γεννημένος στη Μάλαγα, μέσος, έχει ρήτρα 750 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας ακόμα και αυτήν του Λιονέλ Μέσι, που είναι στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά με 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Οι πέντε κορυφαίες

ρήτρες στην ισπανική La Liga:

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης) 1.000.000.000 ευρώ
Μπραχίμ Ντίαθ (Ρεάλ Μαδρίτης) 750.000.000
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 700.000.000
Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης) 700.000.000
Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης) 700.000.000

El Real Madrid le pone una cláusula de rescisión de €750m a Brahim Diaz. Blindado. pic.twitter.com/L98H7q7HXb

— Mundialistas (@Mundialistas) 9 Ιανουαρίου 2019

Brahim Díaz tiene cláusula de 750 millones de euros tras su fichaje por el Real Madrid https://t.co/A8hacmR2Fn

— Javier Prado (@JavierPrado_19) 8 Ιανουαρίου 2019

La cláusula de Brahim Díaz supera a la grandes estrellas del Real Madrid https://t.co/6XDfibyqoe pic.twitter.com/jGZmMXXcxK

— 1 News Net (@1_newsnet) 9 Ιανουαρίου 2019

Brahim Díaz will wear the number 21 jersey for Real Madrid. #HalaMadrid pic.twitter.com/ClFeXUCNdM

— RMadridHome (@RMadridHome_) 8 Ιανουαρίου 2019

****
Αγώνες από την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, πρόκειται να μεταδοθούν στο Youtube με αγγλικό σχολιασμό, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η εικόνα του πρωταθλήματος.

Οι μεταδόσεις, που αρχίζουν την Παρασκευή (11/1) με το παιχνίδι Κάντιθ εναντίον Γρανάδα, θα είναι διαθέσιμες στην Αφρική, την Ασία, την Αμερική και την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά όχι στην Ισπανία, όπου θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από την εθνική τηλεόραση.

La Liga va diffuser sa 2e division gratuitement sur YouTube https://t.co/Ygw4qb1nRG via @strategies

— Jérémy Lechevretel (@jlechevretel) 11 Ιανουαρίου 2019

«Αυτές οι μεταδόσεις θα οδηγήσουν σε αύξηση της αναγνωρισιμότητας του ισπανικού ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και θα δώσει σε χιλιάδες φιλάθλους του ισπανικού ποδοσφαίρου την ευκαιρία να είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα», ανέφερε η La Liga σε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από μια συμφωνία της La Liga που έγινε με το Facebook στην αρχή αυτής της σεζόν για να μεταδίδει κάθε παιχνίδι στην κορυφαία ισπανική κατηγορία, δωρεάν, στην Ινδία.

La Liga’dan YouTube atılımı!

İspanya 2. Ligi ile YouTube iş birliğine gitti… https://t.co/M1gBG21J7W pic.twitter.com/KQEQRheDgR

— FourFourTwo Türkiye (@FourFourTwoTR) 11 Ιανουαρίου 2019

«Στη La Liga έχουμε δεσμευτεί να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα κανάλια για να διευρύνουμε την μετάδοση των αγώνων μας. Η κίνηση να δείξουμε τη La Liga 123 στο Youtube, θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό, φέρνοντάς το πρωτάθλημα κοντά, σε ένα νέο κοινό και σε μορφή που πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ ελκυστική για τους θεατές».

La Liga yönetimi, tüm La Liga 2 maçlarının İngilizce anlatımla 150 ülkede YouTube üzerinden canlı yayınlanacağını açıkladı. Uygulama bu akşam oynanacak Cadiz-Granada maçıyla başlayacak. pic.twitter.com/hGn4sHcXCT

— Gzt Spor (@gzt_spor) 11 Ιανουαρίου 2019

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα