Ο Μητσοτάκης αποδέσμευσε δύο αστυνομικούς που είχαν αποσπαστεί στην Πειραιώς

Συνεχίζεται αδιάκοπα η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στο ζήτημα της ασφάλειας για ψηφοθηρικούς λόγους. Αυτή τη φορά, σε μια καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, από τον αρχηγό της Αστυνομίας να αξιοποιήσει το 20% των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για τη φύλαξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να επιστρέψουν σε περιπολίες στις γειτονιές.

Αυτό που δεν αναφέρεται πουθενά είναι ο αριθμός των αστυνομικών που έχουν αποσπαστεί στη διαφύλαξη των νέων γραφείων της ΝΔ,

στην Πειραιώς, τον οποίο όμως αποκάλυψε ο Νίκος Τόσκας. Πρόκειται, λοιπόν, για δύο αστυνομικούς από τους συνολικά δέκα που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη των γραφείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αφού διέψευσε τους υποτιθέμενους σχεδιασμούς για μειώσεις στα ποσοστά των αστυνομικών που ενεργούν περιπολίες, στη συνέχεια τον ευχαρίστησε για την σπουδή του αυτή.

«Κατά τα άλλα, να τον ευχαριστήσουμε για τη σπουδή του να αποδεσμεύσει δύο στους δέκα αναλογικά από τον συνολικό αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για φύλαξη στο κόμμα του. Ομως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι γενικότερες περικοπές σε τέτοιου είδους δεσμευτικά καθήκοντα εκατοντάδων ανδρών της ΕΛ.ΑΣ έτσι και αλλοιώς ήδη δρομολογούνται σε ευρεία κλίμακα και θα εφαρμοστούν τις επόμενες μέρες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα