Ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Μονακό σε μοναστήρι στη Λευκάδα

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ βρέθηκε και αυτό το καλοκαίρι στη Λευκάδα και στον αγαπημένο του Σκορπιό για διακοπές. Πήγε και σε μοναστήρι… 

Ο ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Μονακό κατά την διάρκεια της παραμονής του στο πανέμορφο νησιού στο Ιόνιο, που αγόρασε από την Αθήνα Ωνάση, επισκέφτηκε και την Λευκάδα.

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

έχει στενές σχέσεις και με το Νυδρί (η τοπική ομάδα έχει αδελφοποιηθεί με τη Μονακό). Συχνά επισκέπτεται μέρη στη Λευκάδα, θέλοντας να «γευτεί» τις ομορφιές του τόπου.

Σε μια από τις βόλτες του βρέθηκε στην Καρυά και πιο συγκεκριμένα στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Λιβάδι. Εκεί ξεναγήθηκε στο μοναστήρι από τον Πατέρα Αθανάσιο και τον Πατέρα Χριστοφόρο.

Ενημερώθηκε για την ιστορία του μοναστηριού – χρονολογείται από το 1450 – και επισκέφτηκε όλους τους χώρους και είδε τις εργασίες που γίνονται για την ανοικοδόμησή του. Το μοναστήρι στο Λιβάδι της Καρυάς ξεκίνησε να λειτουργεί ξανά το 1996. Οι εργασίες για την αναστήλωση του έχουν αρχίσει τα τελευταία 5 χρόνια περίπου.

Στο πλαίσιο αυτής της… σχέσης έχουν διεξαχθεί σπουδαία φιλικά στο Νυδρί, ενώ έχει έρθει στη Λευκάδα και ο Ραμαντέλ Φαλκάο.

(πληροφορίες από lefkadapress.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα