Ο Μαραντόνα πήγε στη βάφτιση του εγγονού του μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την υγεία του για τον Ντιέγκο Μαραντόνα και ο θρύλος της μπάλας έδωσε το «παρών» στην βάφτιση του εγγονού του. Πρόκειται για τον γιο του Ντιέγο τζούνιορ, ο οποίος πήρε το όνομα Ντιέγο Ματίας.

Να αναφέρουμε ότι ο «Ντιεγκίτο» ανέβασε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας ευδιάθετος και γενικά σε καλή κατάσταση, θέλοντας έτσι να δείξει πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο Μαραντόνα μόλις λίγες ώρες πριν από τη βάφτιση του εγγονού του είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο είχε μπει την Παρασκευή (4/1)

με εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι. Το πρόβλημα που είχε, ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εξετάσεων ρουτίνας που έκανε στην πατρίδα του πριν επιστρέψει στο Μεξικό.

Ο αργεντινός πρώην άσος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, το βράδυ της Παρασκευής (4/1) διέψευσε τις φήμες ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό. «Πήγα για εξετάσεις. Οι ηλίθιοι είναι σαν τα μυρμήγκια: είναι παντού. Δεν είναι τίποτα» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιέγο Μαραντόνα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο έγινε πόλος έλξης για τους δημοσιογράφους, αλλά ο οδηγός του δεν ήθελε… πολλά πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα