Ο Μανωλάκης του «Καφέ της Χαράς» μιλάει στο altsantiri.gr για το ριμέικ μία ανάσα πριν την πρεμιέρα

Συνέντευξη: Βάσω Λιόκαυτου

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς «συστήθηκε» πριν από 16 χρόνια ως ο μικρός Μανωλάκης στη σειρά «Το καφέ της Χαράς».

Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια και ο νεαρός ηθοποιός μια ανάσα πριν την πρεμιέρα μίλησε στο altsantiri.gr για τα συναισθήματά του.

Ο Μανωλάκης επιστρέφει ως Μάνος πλέον «Στο Καφέ της Χαράς». Πώς ένιωσες όταν σε ενημέρωσαν πως θα γίνει το ριμέικ της σειράς;

Άρχισα να χοροπηδάω όταν μου τηλεφώνησαν

για το ριμέικ της σειράς. Συγκινήθηκα όταν με πήρε ο Χάρης γιατί από εκείνον ξεκίνησα και τώρα ξαναξεκινάω από ό,τι φαίνεται. Χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά και τους αισθάνομαι όλους σαν οικογένεια, αυτό δεν το λέει έτσι, είναι μια πραγματικότητα. Έχω μια τρομερή οικειότητα με όλους και μεγάλο σεβασμό, με βοηθούν και με εμπιστεύονται. Πίστευα ότι όταν θα κάνω το πρώτο γύρισμα θα ήταν πολύ συγκινητικά καθώς θα συνειδητοποιούσαμε τα χρόνια που πέρασαν αλλά τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Είχα μια τρομακτική ηρεμία και αναρωτιόμουν πώς ήμουν τόσο ήρεμος μετά από 15 χρόνια και συνειδητοποίησα ότι ήταν τόσο δυνατό όλο αυτό σαν συναίσθημα, σαν μνήμη ήταν σαν να έγινε χθες. Κι αυτό είπα και στους ηθοποιούς πως ένιωσα σαν να τελειώσαμε χθες το γύρισμα. Ήταν συγκινητικό αλλά σαν να πάτησα ένα pause τότε και τώρα επανήλθα με το play.

Μπήκες σε αυτόν τον χώρο παιδάκι. Τότε είχες αποφασίσει πως ήθελες μεγαλώνοντας να γίνεις ηθοποιός;

Όχι τότε θεωρούσα πως αν ένα επάγγελμα δεν θα έκανα ποτέ ήταν αυτό το ηθοποιού. Αλλά μου άλλαξε η γνώμη στα 20 και κάτι, όταν αποφάσισα πως θέλω να γίνω ηθοποιός, ξεκίνησα δούλευα και σπούδασα.

Πλέον η ιστορία θα εστιάζει στον Μανωλάκη και τη Βάλια;

Η βασική ιστορία υπάρχει. Όμως υπάρχει και μια παράλληλη ιστορία που είναι των πιο νέων, που είναι εξίσου σημαντική και συμβαδίζει με την υπάρχουσα ιστορία.

Κλείνοντας πες μας πού μπορούμε να σε δούμε θεατρικά

Είμαι στο θέατρο Vault Σάββατο και Κυριακή στην παράσταση «Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αντωνιάδη και στο Studio Μαυρομιχάλη σε μια παραγωγή του Θεάτρου Τέχνης «Μικρές Αλεπούδες» της Λίλιαν Χέλμαν κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Πηγή: Ο Μανωλάκης του «Καφέ της Χαράς» μιλάει στο altsantiri.gr για το ριμέικ μία ανάσα πριν την πρεμιέρα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα