Ο Λεβέντης απειλεί με παραίτηση, γιατί ο Τσίπρας τον αγνοεί (video)

Δύσκολες ώρες περνάει ο τόπος εδώ και κάποιες ώρες, μετά τη δήλωση «κόλαφο» του Βασίλη Λεβέντη ότι σκέφτεται να παραιτηθεί από βουλευτής, διότι… τον αγνοούν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφού παρουσίασε τις θέσεις της Εκκλησίας σαν άξιος εκπρόσωπός της, και αφού έκανε γνωστό ότι -άκουσον, άκουσον- ο Πάνος Σκουρλέτης σε διάρκεια εκδήλωσης που καθόταν δίπλα του, δεν έκανε ούτε μία φορά τον σταυρό του, είπε να προχωρήσει σε πιο ριζικές λύσεις, απειλώντας με παραίτηση.

«Τη

Δευτέρα έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή. Εισηγούμαι επί δύο χρόνια μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας έχει καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους», ανέφερε ο κ. Λεβέντης και συμπλήρωσε:

«Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα