Ο Κύρτσος ζητάει 2η ευκαιρία για τις οφειλές του προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία

Δημόσια θέση για το ζήτημα της άρσης της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην ελληνική Δικαιοσύνη για τις οφειλές του στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, πήρε ο Γιώργος Κύρτσος με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Athens Voice.

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει σχέση με σημαντικές οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία οι οποίες δημιουργήθηκαν μέσα από την κρίση και την ουσιαστική χρεοκοπία,

σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, του 60% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», είπε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και στη συνέχεια ζήτησε 2η ευκαιρία: «Δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της δεύτερης ευκαιρίας που θεωρείται αυτονόητη στις αναπτυγμένες χώρες της Ε.Ε. για όσους βρέθηκαν σε αδιέξοδο στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να υπάρχει δόλος στην επιχειρηματική αποτυχία τους. Όλοι θεωρούν ότι οι ώριμοι επαγγελματίες που έπεσαν θύματα των περιστάσεων ή και λαθών τους πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία γιατί είναι έμπειροι, διψασμένοι για επιτυχία και μπορούν να προσφέρουν στην οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα