Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάτησε ξανά το «Θέατρο των Ονείρων», εξύμνησε για ακόμα μία φορά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον (εικόνες – video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Δευτέρα είναι ξανά… εκεί που άρχισε το δικό του όνειρο, στην πόλη και στο γήπεδο εκεί που άρχισε να «χτίζει» το μύθο του. Ο πορτογάλος αστέρας επέστρεψε στο Μάντσεστερ για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Γιουνάιτεντ για το Champions League. Πάτησε ξανά το «Old Trafford», αποθέωσε για ακόμα μία φορά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. «Είμαι 100% παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου», είπε για τις κατηγορίες βιασμού…

Ο διεθνής άσος,

μετά από πέντε χρόνια και την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τη Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ γύρισε στο Μάντσεστερ, αυτή τη φορά ως ποδοσφαιριστής της Βέκια Σινιόρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετός κόσμος τον χειροκρότησε στο ξενοδοχείο που μένει η Γιουβέντους στο κέντρο της πόλης, ενώ ο πορτογάλος έκανε στη συνέχεια έκανε μια βόλτα στο παλιό… σπίτι του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ρονάλντο ρωτήθηκε όπως είναι φυσικό για την επιστροφή του στο Μάντσεστερ και δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τονίζοντας πως τον έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα του.

Ήταν αυτός που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου. Ας δούμε τις δηλώσεις του:

Για τη ζωή στη Γιουβέντους: «Οι δύο τελευταίοι μήνες στη Γιουβέντους ήταν φανταστικοί. Όλα πήγαν καλά. Η προσαρμογή μου το ίδιο. Τα βραβεία δεν σημαίνουν τίποτα, δεν είναι πρόβλημα».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που παίζει στο γήπεδο της. Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά ξέρουμε πως διαθέτουμε τα “όπλα” μας. Είμαστε η “Γιούβε”. Ξέρουμε πως αν παίξουμε καλά και με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής μας έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τις αναμνήσεις του από το Ολντ Τράφορντ: «Κέρδισα πολλά τρόπαια εδώ. Κύπελλα, πρωταθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμάμαι επίσης την υποστήριξη που είχα. Ήταν φανταστική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και θα ήθελα να του εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου».

Για την πορεία της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν έχει σημασία αν αγωνίστηκα η αν αποβλήθηκα. Το σημαντικότερο είναι πως έχουμε έξι πόντους και είμαστε σε καλή θέση. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

«Είμαι 100% παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου»

Οι ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση της Κάθριν Μαγιόργκα, για τον φερόμενο βιασμό του 2009, ήταν σίγουρα οι περισσότερο δυσάρεστες στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τόνισε:

«Ξέρω ότι είμαι ένα παράδειγμα μέσα και έξω από τα γήπεδα 100%, χαμογελάω πάντα, είμαι ευτυχισμένος. Έχω μια φανταστική οικογένεια, έχω υγεία, έχω τα πάντα. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν», είπε ο διάσημος Πορτογάλος. «Οι δικηγόροι μου είναι σίγουροι, το σημαντικό είναι ότι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τη ζωή μου. Στο τέλος η αλήθεια θα γίνει γνωστή», πρόσθεσε.

Old Trafford first looks

Keywords
Τυχαία Θέματα