Ο Κούγιας ταυτόχρονα σε δύο κανάλια

Μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στη Μάρα Ζαχαρέα έπαιξε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Το περίεργο και το χιουμοριστικό, όπως εξελίχθηκε, της υπόθεσης είναι ότι η συνέντευξη του γνωστού ποινικολόγου παρουσιάστηκε με τέτοιον τρόπο από τον τηλεοπτικό σταθμό – χωρίς πιθανότατα να το γνωρίζει ο ίδιος ο κ. Κούγιας – που ο τηλεθεατής νόμιζε ότι πρόκειται για live σύνδεση και όχι για συνέντευξη που έχει γίνει σε προγενέστερο χρόνο.

Και δεν θα

το έπαιρνε και κανείς χαμπάρι αν εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο κ. Κούγιας δεν ήταν φιλοξενούμενος του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Επειδή όμως ο δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο ρομά στην Κόρινθο ήταν στο στούντιο, αποκλείεται να έδινε παράλληλα συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα, η οποία και τον καλησπέρισε και τον καληνύχτισε.

Κι αν μπερδευτήκατε, το altsantiri.gr έφτιαξε για σας ένα video, για το τι έδειχνε παράλληλα ο ΑΝΤ1 και το STAR, αφού και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ρολόι που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω:

Keywords
Τυχαία Θέματα