«Ο Κουφοντίνας συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα» (ηχητικό)

«Μία γενιά συνεχιστών των εγκλημάτων του προσπαθεί να δημιουργήσει με κάθε τρόπο ο Δημήτρης Κουφοντίνας», σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος μίλησε στον Realfm 97,8, λίγο αφότου ο φυλακισμένος επί 15 χρόνια εκ των αρχηγών της 17 Νοέμβρη πέρασε τις πόρτες του Κορυδαλλού με 48ωρη άδεια.

Δείτε επίσης: Βγήκε με άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας (εικόνες – video)

Δείτε επίσης: Μπακογιάννη: Είναι ύβρις

αυτό που συμβαίνει με τον Κουφοντίνα (video)

«Ο άνθρωπος αυτός όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Πότε του δεν μετάνιωσε, το αντίθετο», επεσήμανε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

“Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα και αν δείτε τα βιβλία του, τα άρθρα του, τις δημόσιες παρεμβάσεις του, σκορπάει δηλητήριο, προπαγανδίζει τα εγκλήματά του και ουσιαστικά προσπαθεί με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο να φτιάξει μια νέα γενιά συνεχιστών των εγκλημάτων του“.

“Έχουμε ένα κράτος το οποίο στην πραγματικότητα επιβραβεύει τον Κουφοντίνα και αυτό το κάνει με μια κυβέρνηση η οποία στην καλύτερη, αδιαφορεί ή ανέχεται, στη χειρότερη έχει δώσεις τις ευλογίες της”, κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έκανε και την παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα