Ο Κοπιτσής δέχτηκε μπουκάλια, ο Νέβιλ απέφυγε ποτήρια (video)

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Σάββατο (11/5) το γεγονός πως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV και οι Παντελής Καφές, Χάρης Κοπιτσής δέχτηκαν μπουκάλια από την εξέδρα σε live μετάδοση. Την ίδια ώρα, κάποιοι από τους «προσκεκλημένους» στον τελικό… έκοβαν για ώρα βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας και χειρονομίες.

Αν υπάρχει «παρηγοριά» για την έλλειψη

ποδοσφαιρικού πολιτισμού που παρατηρήθηκε για μία ακόμα φορά στη χώρα μας, αυτή μπορεί να αναζητηθεί στη Μεγάλη Βρετανία. Ναι, καλά διαβάσατε. Στο Μπράιτον, μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι δημιούργησαν άσχημη εικόνα για την ομάδα τους μέσω της συμπεριφοράς τους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Γκάρι Νέβιλ κατευθυνόταν προς το γήπεδο, πριν από τη σέντρα, δέχτηκε επίθεση με προσβολές και ρίψεις ποτηριών από οπαδούς των «πολιτών». Να θυμίσουμε ότι ο πρώην άσος ήταν πολλά χρόνια αντίπαλό τους στα παραδοσιακά ντέρμπι της Σίτι με την Γιουνάιτεντ.

Ο 44χρονος πήγε στο Μπράιτον για να καλύψει ως τηλεσχολιαστής του «Sky Sports» το τελευταίο ματς της σεζόν για τους «πολίτες» και χρειάστηκε να περάσει μέσα από φιλάθλους που εκτόξευσαν ποτήρια γεμάτα αναψυκτικά προς το μέρος του. Επίσης, τον «στόλισαν» με ανάρμοστες εκφράσεις.

Να αναφέρουμε ότι στη Σίτι η απονομή του τροπαίου του πρωταθλήματος έγινε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπράιτον και εκτός από τους φίλους των πρωταθλητών, έμειναν στις θέσεις τους σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της Μπράιτον. Φυσικά κανείς δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε σε βίντεο τα περιστατικά:

Gary Neville walking through parading City fans and having a drink thrown at him. pic.twitter.com/T1P9MCUwpO

— TheRenderNHL (@TheRenderNHL) 12 Μαΐου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα