Νέες μηνύσεις Λοβέρδου κατά μαρτύρων για την υπόθεση Novartis

Νέες μηνύσεις υπέβαλλε σήμερα, Δευτέρα, ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, κατά του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis «Μάξιμου Σαράφη» και του καθηγητή Κωνσταντίνου Ράνου, ο οποίος έχει καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση των φαρμάκων.

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για σκευωρία και για στημένες κατηγορίες, ενώ στρέφεται κατά των μαρτύρων τόσο για το αδίκημα της ψευδορκίας, όσο και για εκείνο της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Σύμφωνα

με τον ίδιο, «η διατάραξη ή και ακύρωση της σχέσης μου με τους πολίτες που πιστεύουν σε μένα, στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής, στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά, ήταν ο στόχος των ηθικών αυτουργών της συγκεκριμένης εναντίον μου άθλιας πλεκτάνης. Συνεπώς, η παρούσα μήνυση στρέφεται και κατά παντός υπευθύνου», ενώ πρόσθεσε πως το επόμενο διάστημα θα προσφύγει εκ νέου στην ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να στραφεί εναντίον φυσικών και ηθικών αυτουργών.

«Η πλεκτάνη θα συντριβεί, με όλα τα νομικά μέσα που μου παρέχει η ελληνική έννομη τάξη», υπογραμμίζει ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει ότι «απέναντι στο τεράστιων διαστάσεων σκάνδαλο του φαρμάκου της Novartis συμπεριλαμβανομένης, η τότε αντιπολίτευση με κατηγορούσε ότι στρεφόμουν κατά του φαρμάκου του λαού».

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υπουργός Υγείας ζήτησε και πήρε προθεσμία έως τις 30 Μαΐου, προκειμένου να καταθέσει στους εισαγγελείς Διαφθοράς ως ύποπτος για την διάπραξη του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση της Novartis.

Keywords
Τυχαία Θέματα