Ο κατά Γεωργιάδη σεξισμός και η αποχώρηση Παπαδάκη από το στούντιο

Άλλο ένα επεισόδιο στη μακρά ιστορία που έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης να «βγάζει από τα ρούχα τους» τους συνομιλητές του, διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης στο στούντιο του Ant1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Και αυτό διότι στη συζήτηση σχετικά με την ταυτότητα φύλου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να μιλήσει για ένα θέμα που τον απασχολεί και αυτό δεν είναι άλλο από τον «κοινωνικό σεξισμό που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιώντας μία κυρία».

Και συγκεκριμένα τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία σύμφωνα με τον Γεωργιάδη στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν εμφάνισε στοιχεία του πόθεν έσχες της στη δήλωση του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που δικαιολογείται απόλυτα και από την Εισαγγελία, αφού «ήταν σε διάσταση». Ουδείς λόγος λοιπόν για εξηγήσεις σχετικά με το πώς η κυρία Μητσοτάκη απέκτησε τη βίλα του Βολταίρου στο Παρίσι, για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Επειδή όμως η ένταση ανάμεσα στον Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρο Αραχωβίτη δεν έμελλε να κοπάσει, ο Γιώργος Παπαδάκης εξανέστη και μαζί με τους συνεργάτες του και αποχώρησε για λίγο από το στούντιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα