Ο Κασιδιάρης είχε προειδοποιήσει: Το σηκώνουμε το χέρι μας (video)

Ότι σηκώνουν το χεράκι του παραδέχτηκε σε δημόσια ομιλία του, ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά του, όχι μόνο μια φορά.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος, καταγράφεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε ομιλίες του σε εγκαίνια γραφείων της Χρυσής Αυγής

στο Αγρίνιο (18/11/2012), στα Τρίκαλα (30/9/2012) και στον Αλμυρό (28/9/2012).

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραδέχεται ότι είναι υπέρ της βίας ενώ υποστηρίζει ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους τους λένε «μπράβο» για τις επιθέσεις τους.

«Μας λένε μπείτε μέσα και πλακώστε τους όλους στο ξύλο. Φοβούνται ότι άμα τύχει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το σηκώνουμε το χέρι μας. Τους προσβάλουμε μέσα στη Βουλή και λέμε, «δεν θα μιλήσει κανένας τώρα;». Δεν το έχετε δει αυτό; Βάζουν τον μπουμπούκο να τσιρίζει μήπως σηκωθεί κανένα χέρι και πέσει στο κεφάλι του».

Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν πλήρως τις προθέσεις της Χρυσής Αυγής και την πραγματική ιδεολογία των υποστηρικτών της.

Επίθεση στον Νίκο Δένδια μέσα στη Βουλή

Τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, ο κ. Δένδιας δέχθηκε επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή, την ώρα της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο.

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, του επιτέθηκε χωρίς τον παραμικρό λόγο. «Δεν υπήρξα με κανένα τρόπο πρόξενος του επεισοδίου. Το αδίκημα που επιτέλεσα ήταν να περάσω μπροστά από τον Κασιδιάρη»,.

«Με έσπρωξε και με τα δύο χέρια και μου είπε: «δεν βλέπεις ότι μιλάω;», πρόσθεσε ο κ. Δένδιας και ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

«Συνεχίζω να μην φεύγω και κινείται να μου επιτεθεί. Τον μαζεύουν κάποιοι, άλλοι τον πιάνουν και τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Αυτός αρχίζει να πιάνει μπουκάλια να εκτοξεύει νερά και ότι άλλο έβρισκε. Θεώρησα ότι το σωστό ήταν να μην μετακινηθώ από εκεί διότι αν το έκανα αυτό θα σήμαινε κάτι», συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα