«Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το μέτρο», τόνισε ο Τζανακόπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας την πρόταση Μητσοτάκη για εκλογές άμεσα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει στις ευρωεκλογές, του ζήτησε «να δεσμευτεί ότι θα μείνει στην ηγεσία της ΝΔ μέχρι τις εθνικές εκλογές

εάν χάσει τις ευρωεκλογές», σημειώνοντας παράλληλα ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να κερδίσει στις κάλπες.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το μέτρο. Νομίζει ότι απευθύνεται σε golden boys», δήλωσε στη συνέχεια, σχετικά με τη χθεσινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη περί επταήμερης εργασίας.

Πρόσθεσε ότι το πολιτικό σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κατεδαφίσει κεκτημένα αιώνων, υποστηρίζοντας ότι η γαλάζια τροπολογία για το αφορολόγητο κατατέθηκε μόνο για τις εντυπώσεις.

Χαρακτήρισε μεγάλο ψέμα τα περί υπογραφής Αχτσιόγλου σε επταήμερες συμβάσεις εργασίας.

Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει το σθένος να ζητήσει συγνώμη από τον πρωθυπουργό για όσα είπε για τον πατέρα του «τα οποία είναι ψευδή» και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αναπαράγει τα δημοσιεύματα ακροδεξιών φυλλάδων.

Σχετικά με τη δήλωση Σαμαρά ότι «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική», έκανε λόγο για πατριδοκάπηλες αναφορές. «Ο Σαμαράς δεν επηρεάζει πια τις πολιτικές εξελίξεις. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τη Συμφωνία των Πρέσπών. Το θέμα της ονομασίας ανήκει στο παρελθόν», συνέχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα