«Με τις υγείες σας κ. Μητσοτάκη» (video)

Με το θέμα της αγοράς της βίλας του Πάμπλο Ιγκέσιας, των Ποδέμος, το οποίο «σήκωσαν» τις τελευταίες μέρες ορισμένα Μέσα – κυρίως προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία – ολοκλήρωσε τη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της τέταρτης

αξιολόγησης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε σπίτια που αγοράστηκαν με offshore, στο σπίτι του Βολταίρου και φυσικά στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του κ. Χριστοφοράκου.

«Δεν ξεφύγατε από τον πειρασμό ν’ αναφερθείτε στον Πάμπλο Ιγκλέσιας των Ποδέμος επειδή, λέει, πήρε σπίτι στη Μαδρίτη με 400 – 500 χιλιάδες ευρώ δάνειο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Κύριε Μητσοτάκη, δεν αγόρασε σπίτι με offshore, ούτε αγόρασε το σπίτι του Βολταίρου, ούτε έχει σπίτι δίπλα στο σπίτι του κ. Χριστοφοράκου με πισίνα. Να είστε πιο χαμηλός στους τόνους σους σε αυτά τα ζητήματα. Με τις υγείες σας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Εννοείται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σαν να μην τα άκουσε…

Keywords
Τυχαία Θέματα