«Ο Γκλέτσος μου έριξε δύο μπουνιές» καταγγέλλει αγρότης (video)

Με πιο αναλυτικές κατηγορίες, αυτή τη φορά και με εξιστόρηση σε τηλεοπτική εκπομπή των όσων φέρεται να έγιναν, επανέρχονται αγρότες της Στυλίδας εναντίον του Απόστολου Γκλέτσου.

Πριν δύο μέρες είχε κυκλοφορήσει ανακοίνωση των Αγροτικών Συλλόγων Στυλίδας Εχιναίων και Πελασγίας, σύμφωνα με την οποία ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος,

χειροδίκησε σε βάρος του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» ο 30χρονος αγρότης ανέφερε το επεισόδιο συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όπου κατέθεσε ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που εκείνος μιλούσε για κάποια προβλήματα του Δήμου, ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε φραστικά, αποκαλώντας εκείνον και τους συγχωριανούς του κλέφτες απατεώνες, γίδια και λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τους κάνει αυτός ανθρώπους.

Η υπόθεση είχε και συνέχεια καθώς αφού ο δημότης όπως ανέφερε αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Απόστολος Γκλέτσος τον πλησίασε έξω και του είπε «Θέλεις να το λύσουμε μεταξύ μας», ρίχνοντας του δύο γροθιές στην κοιλιακή χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα