Αυτός είναι ο κρεοπώλης που φέρεται να σκότωσε τη 13χρονη στην Άμφισσα (εικόνες – video)

Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραδοθεί σήμερα στις αρχές ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίαςΣτα χέρια της αστυνομίας ο συνεργός του

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε η κηδεία της ανήλικης, που έχασε τη ζωή της από πυροβολισμό, στην Άμφισσα. Σύμφωνα με το LiveNews, σήμερα, ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές.

Ήδη, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος υπάλληλος του επιχειρηματία, που κατηγορείται ως συνεργός στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος

βρέθηκε μέσα στο αγροτικό του επιχειρηματία λίγη ώρα μετά τους πυροβολισμούς που στοίχισαν τη ζωή στη 13χρονη.

Ένταση στην κηδεία

Το κλίμα ήταν όπως αναμενόταν ιδιαίτερα φορτισμένο κατά τη διάρκεια της κηδείας. Η μητέρα και οι στενοί συγγενείς της, ζητούσαν τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη που διαφεύγει. Για ακόμα μία φορά ξέσπασαν μπροστά στις κάμερες.

Αμέσως μετά την κηδεία, ορισμένοι από εκείνους που βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη ανήλικη βγήκαν στον δρόμο και απέκλεισαν με λάστιχα και ξύλα την περιφερειακή οδό που οδηγεί στη Λαμία. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον δρόμο, αποκλείοντας και τα δύο ρεύματα της περιφερειακής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν διακριτικά τα γεγονότα, έχοντας αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής, ενώ διέκοψαν την κυκλοφορία αρκετά μέτρα πριν το σημείο όπου εξελίσσονταν τα γεγονότα.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Τα μέτρα ασφαλείας πάντως παραμένουν δρακόντεια καθώς οι φωνές για εκδίκηση διαδέχονται η μία την άλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα