Ο Γιώργος Κύρτσος ψηφίζει… Τραμπ

Όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, αναφέρονται στην Ευρώπη που ονειρεύονται και τα όσα θα πρέπει να γίνουν ώστε να φτάσουμε σ’ αυτήν.

Ο Γιώργος Κύρτσος, παρά τον ανοιχτό εμπορικό πόλεμο που έχει κηρύξει ο Ντόναλντ Τραμπ κατά πάντων, της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης, αποθεώνει με ανάρτησή του στο twitter τον Αμερικανό πρόεδρο για χαμηλά ποσοστά ανεργίας στις ΗΠΑ. .Επιμελώς

ξεχνά αντικοινωνικά μέτρα του Τραμπ όπως το ξήλωμα του Obamacare, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στην υπεράσπιση του “Αγίου Φιλελευθερισμού”. Εκτός και έχουμε ελλειπή πληροφόρηση και ο Γιώργος Κύρτσος δεν κατεβαίνει ως υποψήφιος για την Ευρωβουλή αλλά για το Κογκρέσο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Σε χαμηλό των τελευταίων 49 ετών η ανεργία στις ΗΠΑ. Μόλις 3,8% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού. Αφιερωμένο σε όσους λένε παραμύθια περί “νεοφιλελευθερισμού” και..”στρατιάς ανέργων” για να δικαιολογήσουν τα χάλια τους.

Σε χαμηλό των τελευταίων 49 ετών η ανεργία στις ΗΠΑ.
Μόλις 3,8% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
Αφιερωμένο σε όσους λένε παραμύθια περί "νεοφιλελευθερισμού" και.."στρατιάς ανέργων" για να δικαιολογήσουν τα χάλια τους.

— Γιώργος Κύρτσος (@GiorgosKyrtsos) April 5, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα