Ο ένας… πετάει στον άλλον τις ευθύνες για τις εικόνες ντροπής στο νεκροταφείο Σχιστού (video)

«Μπαλάκι» οι ευθύνες ανάμεσα στον διευθυντή του νεκροταφείου και τον ταφέαΚανείς δεν έδωσε απάντηση για το συνωστισμό σορών από εκταφές

Συνέχεια δόθηκε από το Open Tv στο θέμα με τις εικόνες φρίκης στο νεκροταφείο του Σχιστού και οι ευθύνες για όσα ντροπιαστικά είδαν το φως της δημοσιότητας γίνονται… μπαλάκι. Στην πρωινή εκπομπή του καναλιού «Ώρα 07:00 Ελλάδος» μίλησαν ο διευθυντής του νεκροταφείου και ο ταφέας, με τους δυο άνδρες να έρχονται σε κόντρα. 

«Καθημερινά γίνονται τόσες ταφές όσες

εκταφές και η δυναμική μας εξαντλείται περίπου στις 12», τόνισε αρχικά ο διευθυντής του νεκροταφείου, κ. Κυρίτσης και στη συνέχεια ανέφερε για το δωμάτιο όπου καταγράφηκαν στο ρεπορτάζ του καναλιού αναλλοίωτες σοροί από εκταφές: «Είχε υποχρέωση ο ταφέας να έχει το μέγιστο μία άταφη σορό ως το απόγευμα κι εν συνεχεία να τη μεταφέρει σε τάφο αδιαλύτων. Εμείς τον εποπτεύουμε. Είναι δική μας ευθύνη».

«Εμένα θα χρεώσετε για τα αδιάλυτα; Πες στα ίσα», ανέφερε ο ταφέας, που εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή, απευθυνόμενος στον κύριο Κυρίτση κι εν συνεχεία μιλώντας στον ρεπόρτερ του καναλιού είπε: «Εγώ τους έλεγα, δεν έχω χώρους, μου έλεγαν βάλ’ τα εδώ. Πού να τα βάλω, στο κεφάλι μου; Τα χόρτα ήταν μέχρι εκεί πάνω, δεν υπήρχε χώρος. Ο κ. διευθυντής λέει ότι εγώ φταίω. Όταν κάνω την εκταφή και λέω ότι δεν έχω χώρο, εγώ φταίω;».

Σύμφωνα με τον τελευταίο, δεν ήταν μόνο εκείνος που είχε άταφες σορούς στον χώρο. «Πόσους είχες μέσα; Δεν είχες επτά σορούς;» τον ρώτησε ο διευθυντής για να απαντήσει ο ταφέας: «Και οι άλλοι είχαν τέσσερις».

Να θυμίσουμε ότι με βάση το ρεπορτάζ του Open Tv το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου έχει μετατραπεί σε «χωματερή… ψυχών». Πτώματα σε μαύρες σακούλες στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και στα αδέσποτα ζώα.

Στους διαδρόμους του νεκροταφείου, υπάρχουν οι σακούλες από τα υπολείμματα των τάφων δεξιά κι αριστερά κι όποιος περνάει για να πάει στον νεκρό του, τις περνάει κυριολεκτικά από πάνω. Ταυτόχρονα, έχει προκύψει και ένα τρομακτικό πρόβλημα με τα αδιάλυτα πτώματα, τα σώματα δηλαδή που λόγω φαρμάκων ή άλλων δεν «λιώνουν».

Δείτε αναλυτικά τα όσα έγιναν στην εκπομπή του OPEN TV:

Keywords
Τυχαία Θέματα